Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şişli'de evine girmeye çalışan kadını taciz eden şüpheli yakalandı

Şişli'de kızını bakım evine bırakan bir kadın evine dönerken apartmana gireceği sırada arkasından yaklaşan bir kişi tarafından taciz edildi. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan tacizci polis ekipleri tarafından çevredeki güvenlik kameraları izlenerek bulundu. Gözaltına alınan tacizci işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA)

Olay, Çarşamba günü Şişli ilçesi Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. E.Y.D. isimli kadın, küçük yaştaki kızını gündüz bakım evine bıraktı. E.Y.D., daha sonra evine doğru yürümeye başladı.

Evinin olduğu binanın kapısına gelen E.Y.D., kapıyı açıp apartmana girdi. E.Y.D., tam dairesinin kapısını açmak üzereyken arkasından yaklaşan bir kişi tarafından taciz edildi. E.Y.D., tacizcinin eline vurunca şüpheli kaçarak apartmandan çıktı. Olaydan sonra mağdur olan E.Y.D, polise giderek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde şüphelinin eşkal bilgilerinden Ö.S. olduğu belirlendi. Ekipler Ö.S.'yi Feriköy Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Ö.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Ö.S.'nin olaydan önce yolda yürüdüğü ve olaydan sonra koşarak kaçtığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Diğer Haberler

  1. Tartıştığı mesai arkadaşının kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  2. Türk bayrağını ateşe veren şüpheli adliyede
  3. Yargıtay, kuyumcu soygununda öldürülen çalışanın ailesinin tazminat kazandığı kararı bozdu
  4. Mabel Matiz hakkında soruşturma
  5. Diyarbakır'da 247 bin kök kenevir ele geçirildi; 17 gözaltı
  6. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  7. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  8. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  9. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde
  10. Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı

© Copyright 2026

DHA