Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şişli’de İSPARK görevlisi sürücüye sopayla saldırdı 

Şişli'de İBB'ye bağlı İSPARK görevlisi tartıştığı sürücüyü aracından zorla indirip sopayla darbetti. Olay cep telefonu ile görüntülenirken kavgayı araya girenler ayırdı.  İSPARK görevlisinin işine son verildi.

ABONE OL
Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA)

Nişantaşı’ndaki olay dün sabah saat 09.00 sıralarında yaşandı. Maçka Caddesi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSPARK görevlisi ile kamyonet sürücüsü arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Sürücü kamyonet içinde otururken İSPARK görevlisi elindeki sopayla tehditler savurarak kapısını açmaya çalıştığı kamyonetin sürücüsünü indirmeye çalıştı. Kamyonetin kapısını zorlayarak açan İSPARK görevlisi tartıştığı kişiyi kamyonetten indirerek sopayla darbetmeye başladı.

Kavga sırasında yere düşen İSPARK görevlisi ve kamyonet sürücüsü yerde boğuşurken yoldan geçen bir kişi yere düşen sopayı ayağıyla iterek uzaklaştırdı.

Araya girenler kavgayı ayırırken olayı cep telefonu ile görüntüleyen kişi ve yanındakiler sopalı İSPARK görevlisine tepki gösterdi. İBB yetkililerinden edinilen bilgiye göre savunması alınan İSPARK görevlisinin işine son verildi.

Diğer Haberler

  1. Kümesten kurtarılan Suriyeli 3 kardeşe psikolojik destek
  2. Gaziantep’te minibüs şarampole devrildi:1 ölü,3 yaralı
  3. Muhtarlardan kuraklığın etkilediği Sapanca Gölü uyarısı
  4. Küçükçekmece'de bekçilerden kaçarken kadını ezerek öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi
  5. Kazada ölen 2 gencin cenazeleri ailelerine teslim edildi
  6. Sancaktepe'de asansörde çıkan yangında anne ve çocuğu mahsur kaldı; 4 kişi dumandan etkilendi
  7. Futbolda bahis soruşturmasında gözaltına alınanlar sağlık kontrolüne getirildi
  8. Beylikdüzü'nde elleri koli bandıyla bağlanmış asılı halde ceset bulundu
  9. Oyuncu Burak Özçivit’ten Bakan Ersoy'a ziyaret
  10. Cevdet Yılmaz: Bağımlılıkla mücadele topyekun bir mücadeleyi gerektiriyor

© Copyright 2025

DHA