Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şişli'de kaldırıma çıkan otomobil takla attı; sürücü yara almadan kurtuldu

Şişli'de, iddiaya göre bir aracın çarptığı otomobil, kaldırıma çıkarak takla attı. Takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtulurken, çarpan aracın olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

ABONE OL
Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, (DHA) -

Kaza, saat 00.15 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şişli istikametinde ilerleyen bir araç, aynı istikamette ilerleyen 34 BN 5042 plakalı otomobile çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkan otomobil, takla attı. Otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tedbir amaçlı aracı kontrol etti. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kazaya karışan otomobil, çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yaptı; boğarak öldürdüğünü itiraf etti
  2. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi
  3. Eşini öldürüp, intihar etti
  4. İstanbul'da sahte içki operasyonu: 32 gözaltı
  5. Hilalnur'un öldüğü kazada tutuksuz yargılamaya itiraz
  6. Murat Çalık: İmamoğlu'nun bana herhangi bir talimatı olmamıştır
  7. MSB: Son bir hafta içerisinde, 2 PKK'lı terörist teslim oldu
  8. Bakan Uraloğlu'ndan Karadeniz'de saldırıya uğrayan gemiye ilişkin açıklama
  9. Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması; ifade işlemi başladı
  10. Pitbull saldırısında yaralanan kardeşlerin babası: Oğlumun yüzündeki yara kalıcı olacak gibi

© Copyright 2026

DHA