Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Site şebekesine üçüncü operasyon: 19 gözaltı

Esenyurt’ta site yönetimini silah zoruyla ele geçiren ve 212 daireyi 785 kişiye satan suç örgütü üyelerine üçüncü operasyon düzenlendi. Operasyonda sitede oturanları tehdit ve darbeden 19 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)

Esenyurt’ta bir site projesinin eski ortağı Mehmet Ö.’nün yönlendirdiği Nihat A. ile Çetin Ş., kurdukları şebekeyle, sitedeki yönetimini silah zoruyla ele geçirip 212 daireyi ikiz satışlarla 785 kişiye satan şebekeye şikayetlerin ardından operasyon düzenlendi. Daha önce Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şebeke üyelerine yönelik yapılan 2 ayrı operasyonda şebeke liderleri Nihat A. ile Çetin Ş.’nin de aralarında bulunduğu 35 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda, şebekeyle bağlantılı kişilerin halen sitede oturan kişileri tehdit ettikleri, kendilerine direnenleri darbettikleri belirlendi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İstanbul ve İzmir’de tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1  ruhsatsız tabanca ve 35  fişek ele geçirildi.



Diğer Haberler

  1. Bursa'da takla atan otomobil, direğe çarptı; Kaza anı kamerada
  2. Trafik tartışmasında hafif ticari aracına sopayla saldırılan sürücü, 3 araca çarptı; o anlar kamerada
  3. Altındağ’da trafik tartışmasında EGO otobüs şoförünü darbeden 3 şüpheli yakalandı
  4. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 3 yaralı
  5. Ankara'da iki araca çarpan otomobil, takla attı; 1 yaralı
  6. Sanal medyada tetikçi ilanı verince gözaltına alındı
  7. Başakşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın
  8. Ankara’nın ilk tematik kadın AVM'si açıldı
  9. Manisa’da iki otomobil çarpıştı; 3 ölü, 1 yaralı
  10. Tutuklu Murat Övüç, Tekirdağ'daki cezaevine sevk edildi

© Copyright 2025

DHA