Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sivas'ta öğrenci servisi devrildi: 15 yaralı

Sivas'ta öğrenci servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.

ABONE OL
Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)-

Kaza, saat 07.30 sıralarında merkeze bağlı Alahacı köyü yakınlarında meydana geldi. Köyden Yıldız beldesi İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne öğrenci taşıyan, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 58 AGV 495 plakalı öğrenci servis minibüsü, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, yan yatarak devrildi.

Kazada şoför ile birlikte 14 öğrenci hafif yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


VALİ ŞİMŞEK: HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, sabah saatlerinde merkeze bağlı Alahacı köyü yakınlarında meydana gelen kazada yaralanan öğrencileri Sivas Numune Hastanesi'nde ziyaret etti, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Vali Şimşek, "Merkeze bağlı Alahacı köyümüzden Yıldız beldemize lise öğrencilerimizi taşıyan servis aracının buzlanma nedeniyle yan yatması sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın hemen akabinde jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerimiz olay yerine intikal ederek yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar ilimiz merkezindeki çeşitli hastanelerde şu anda tedavi altında. Bu kaza sonucunda 14 öğrencimiz ile servis şoförümüz çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandılar. 2 öğrencimizin orta düzeyli yaralandığını değerlendiriyoruz. Bizler de şu anda hastanedeyiz ve yaralılarımızı yerinde ziyaret ettik. Çok şükür ki durumları iyi, hayati tehlikeleri yok. Ben kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Acil şifalar diliyorum" dedi.


Diğer Haberler

  1. 'Devletimizin yanındayız'
  2. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  3. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var
  4. Bakan Kurum: Sıfır Atık anlayışı, Türkiye'nin COP31 başkanlığı ile küresel iklim mücadelesine taşınıyor
  5. Antalya'da deniz suyu havadan sıcak
  6. AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  7. Bakan Uraloğlu: Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nda seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğiz
  8. Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimi
  9. Antalya Milletvekili Erdem hakkında 'rüşvet' suçundan soruşturma
  10. Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA