Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sokak röportajında muhalefeti tehdit etti, gözaltına alındı

Batman'da sosyal medyada yayınlanan sokak röportajında muhalefete yönelik tehditleri ile gündem olan İsmail Cevher Kasımoğlu, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

ABONE OL
Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)

Batman’da sosyal medya üzerinden yapılan bir sokak röportajında muhalefet partilerine yönelik tehditleri ile gündeme gelen İsmail Cevher Kasımoğlu, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Görüntülerde, “Ben o köpeklere oy vermem, ateistlere vermem, kafirlere vermem. Dinsizlere vermem. Biz devletçiyiz. Devleti de savunuyoruz. Köpeklere oy vermeyiz. Onları destekleyen de onlar gibi kafirdirler. Bunlar Kuran-ı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız” diyen Kasımoğlu, dün de sosyal medyadan paylaşım yaparak herhangi bir terör örgütüne mensup olmadığını, söylediği sözlerin öfkeden dolayı gerçekleştiğini belirterek özür diledi. Kasımoğlu’nun emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sosyal medya ve haber sitelerinde gündeme gelen ve bir sosyal medya mecrasında yayınlandığı tespit edilen video içeriğine ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturmaya başlanmıştır. Şüpheli tespit edilmiş olup, olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir" denildi.

Diğer Haberler

  1. Başakşehir'de kaza tutanağı tutarken arkadan başka bir araç çarptı; sürücü otomobilde sıkıştı
  2. 'Rüşvet' davasında reddihakim talebi ikinci kez reddedildi
  3. Düzgün Baba Ziyaretgahı tahrip edildi, 1'i muhtar 4 şüpheli hakkında soruşturma
  4. Kuvözdeki bebeğe şiddet uygulayan hemşire: Hastalığı ile benim herhangi bir ilgim yok
  5. CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali davasında duruşma 10 Temmuz’a ertelendi
  6. Tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada 9 kişi taburcu oldu
  7. Bakan Uraloğlu: Bayram trafiğini anlık olarak takip edeceğiz
  8. DHA haberini yapmıştı; dünyanın ilk hastanesi olarak değerlendirilen yapı bölgesi, sit alanı ilan edildi
  9. Trabzon merkezli 5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu şüphelileri adliyede
  10. 2 çocuğunun annesini 146 makas darbesiyle öldüren sanıktan psikolojik tedavi isteği

© Copyright 2026

DHA