Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sokakta hareketsiz bulundu, kaldırıldığı hastanede öldü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sokakta hareketsiz yatan Fevzi Karabacak, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Karabacak’ın kalp krizinden yaşamını yitirdiği değerlendiriliyor.

ABONE OL
Hatice DAĞLI/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)

Olay, saat 02.30 sıralarında Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Otobüs durağı yakınında yerde hareketsiz yatan kişiyi fark edenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı kişi, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan bu kişi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ölen kişinin evsiz olduğu ve sokaklarda cam şişe toplayarak geçimini sağladığı belirtilen Fevzi Karabacak olduğu tespit edildi. Bacağında 1 santimetre boyunda bir kesik olduğu tespit edilen ancak kalp krizi nedeniyle öldüğü değerlendirilen Karabacak’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  2. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  3. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası; yaralılar var
  4. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  5. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  6. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  7. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  8. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  9. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  10. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret

© Copyright 2025

DHA