Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sulama tankerine çarpan otomobilin sürücüsü: Ben alkollüyüm, alkolmetreye arkadaşım üflesin

Bursa'da, Ersin K.’nin (38) kullandığı otomobil, önündeki sulama tankerine ardından da metro hattı bariyerlerine çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan ve “Ben alkollüyüm, arkadaşım geldi. Alkolmetreyi ona üfletin” diyen sürücünün 1,74 promil alkollü olduğu tespit edildi.

ABONE OL
Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)-

Kaza, saat 01.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Bursa-Mudanya kara yolunda meydana geldi. Acemler’den Mudanya yönüne giden Ersin K. yönetimindeki 34 BMN 973 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında çalışma yapan A.M. idaresindeki 34 CTJ 658 plakalı sulama tankerine, ardından da metro hattı bariyerlerine çarptı. Otomobil ile sulama tankerinde hasarın oluştuğu kaza sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Ersin K., kendisinden kimlik isteyen polis ekiplerine bir süre direndi. Bir arkadaşının olay yerine gelmesiyle, polis ekiplerine kimliğini veren sürücü, “Ben alkollüyüm, arkadaşım geldi. O üflesin” diyerek alkolmetreye üflemeyi de reddetti. İkna edilen sürücünün 1.74 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Ersin K.’ye, 'Alkollü araç kullanmak' suçundan 6 bin 439 lira para cezası uygulanırken, kazada hasar gören otomobil trafikten menedildi. Otomobil ile sulama tankeri, çekiciyle yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu: 171 şüpheliye işlem yapıldı
  2. Hırsızlık için girdikleri evin sahibini öldürüp, kaçtılar
  3. Otomobil ile çarpışan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralı
  4. Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
  5. Hakkari'de hafif ticari araç Zap Suyuna yuvarlandı; 1 yaralı
  6. BUDO'nun 1 Ocak'taki 2 seferi iptal edildi
  7. Malatya'da milyonluk yarış tayları çiftlikten kaçtı; 8'i öldü, bazıları kayıp
  8. İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı
  9. 11'inci Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle Ankara’da cezaevlerinde tahliyeler başladı
  10. Boru döşemesi yapılan kanalda toprak kayması; 3 yaralı

© Copyright 2025

DHA