Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sultangazi'de iki grup arasında falçatalı, tekmeli kavga kamerada

Sultangazi'de 2 grup arasında çıkan kavgada, taraflar birbirlerine falçata, süpürge, tekme ve yumruklarla saldırdı. Grup, kavgayı ayırmak isteyen market sahibine de saldırdı. Kavgada 3 kişi yaralanırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA)-

Esentepe Mahallesi'nde 29 Mayıs Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında iddiaya göre, boş arazide yüksek ses çıkaran ve çevreyi rahatsız eden yabancı uyruklu gruba, başka bir grup uyarıda bulundu. İki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, taraflar birbirlerine falçata, damacana, süpürge, tekme ve yumruklarla saldırdı. Tarafların kavgası sokağa taşarak, bir marketin önünde devam etti. Sesleri duyan market sahibi Ercan Arıt, dışarı çıkarak kavgayı ayırmak istedi. Taraflar, market sahibi Arıt'a da saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada, üç kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, taraflar, polis ekipleri gelmeden kaçtı. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.



Yaşananları anlatan market sahibi Ercan Arıt, "Olayın neden çıktığını bilmiyorum. Dışarı çıkıp, olaya müdahale etmek istedim. Müdahale etmeden direkt bana saldırdılar. Bir arkadaşımız vardı. Ona da saldırmışlardı. O da yaralanmıştı" dedi.

Öte yandan, tarafların kavgası marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tarafların süpürge ve damacana ile birbirlerine saldırdıkları anlar yer alıyor. 

Diğer Haberler

  1. Şişli'de depoda yangın
  2. Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Muhammet’in çantası ve cep telefonu kayıp
  3. Motosikleti hızlı sürdüğü için uyaran arkadaşını öldüren sanığa ‘haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’ indirimli ceza
  4. Taksiyle gelip, kıraathane işletmecisini öldüren sanık: Hedef gözetmeden ateş ettim
  5. MSB:47'si son bir haftada olmak üzere 1 Ocak'tan bugüne kadar 1000 terörist etkisiz hale getirilmiştir
  6. Kamu binalarında yüzde 30 enerji tasarrufu sağlanacak
  7. Zehra'nın katiline indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet
  8. 'Yaban domuzlarını beslemeyin' uyarısı
  9. İHH, Kurban Bayramında 3 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor
  10. 2023'te trafik kazalarında 6 bin 548 kişi öldü

© Copyright 2024

DHA