Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sultangazi’de iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı

Sultangazi’de otomobille gelen şüpheliler, cadde üzerindeki bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sonrasında şüpheliler geldikleri otomobille olay yerinden kaçarken, mermilerin isabet ettiği bir iş yerinin camının kırılması nedeniyle 1 kişi yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
Baran AKKAYA - Emin YEŞİL/İSTANBUL,(DHA) -

Olay saat 17.00 sıralarında Zübeyde Hanım Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Otomobil ile caddeye gelen 2 kişiden yolcu tarafında oturan kişi, araçtan inmeden yol kenarındaki bir iş yerine doğru silahla ateş açtı. Şüpheliler, saldırı sonrasında geldikleri otomobil ile olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi.

Ekiplerin kontrollerinde, 2 iş yeri ve park halindeki 1 otomobile mermi isabet ettiği anlaşıldı. Ayrıca, iş yerlerinden birinde kırılan cam nedeniyle 1 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralı, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, bölgede olay yeri inceleme çalışması yaptı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Sahte ‘araç muayene randevusu’ dolandırıcılığına 14 ilde ‘Son istasyon’ operasyonu: 25 tutuklama
  2. Hatay'da firari 5 FETÖ hükümlüsü yakalandı
  3. DMM: Türkiye’nin İran’a saldırı planında yer aldığı ve CAATSA talebi iddiaları doğru değil
  4. Ankara’da otomobildeki gizli bölmede silah ve uyuşturucu ele geçirildi; 1 gözaltı
  5. Nevşehir’de yük treni hemzemin geçitte TIR’a çarptı: 2 yaralı
  6. Başına taşla vurduğu kadının altınlarını gasbeden şüpheli tutuklandı
  7. Arnavutköy’de otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
  8. Adli kontrolle salınan şüpheli, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı
  9. İş insanından tehditle para isteyen suç örgütüne operasyon; 7 tutuklama
  10. Aydın'da 16 yıldır kayıp iki kardeş ile ilgili yeniden soruşturma başlatıldı

© Copyright 2026

DHA