Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sultangazi'de otomobile çarpan sürücü kaçtı; yaralı hastaneye kaldırıldı

Sultangazi'de, iddiaya göre TEM Otoyolu'nda hızla giden otomobil, aynı yönde ilerleyen otomobile arkadan çarptı. Kazaya sebep olan sürücü olay yerinden yaya olarak kaçarken, çarptığı otomobilin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Mehmet Kaan KURT/İSTANBUL,(DHA)

Kaza, saat 03.30 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hızla ilerleyen ve sürücüsü tespit edilemeyen 34 ROH 36 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Ö.Ö. idaresindeki 34 NA 4577 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü yaya olarak uzaklaşırken, çarptığı otomobilin sürücüsü Ö.Ö. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik amacıyla otoyolda iki şeridi trafiğe kapattı. Yaralanan Ö.Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası yol ekipler tarafından temizlenirken, kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


Diğer Haberler

  1. Sanal medya ünlüsü Deniz Sinan Demir tutuklandı
  2. İzmir’de Vali Elban ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle yaptı
  3. Vali Gül 'Büyük Aile Sofrası' iftar programında konuştu
  4. AK Parti Ankara'da 'İftara 5 Kala' etkinliği gerçekleştirdi
  5. Hatay’da ilk iftar ‘Büyük Aile Sofrası’nda yapıldı
  6. Husumetlilerinin bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti; 3 gözaltı
  7. Minibüsle çarpışan kamyonetin sürücüsü ile oğlu öldü
  8. Sultangazi'de cami avlusunda dayısına kaldırım taşıyla saldıran şüpheli yakalandı
  9. Türkiye’de ilk iftar Aralık ve Iğdır’da
  10. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Fatih Dönmez atandı

© Copyright 2026

DHA