Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sultangazi'de tartıştığı oğlu tarafından silahla öldürüldü

Sultangazi'de, Çiğdem Kınay (45) henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı oğlu Azad Kınay(20) tarafından silahla vurularak öldürüldü. Annenin cansız bedeni morga kaldırılırken, polis ekipleri kaçan Azad Kınay'ı yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
Soner HASIRCIOĞLU - Emin YEŞİL/İSTANBUL, (DHA)-

Olay, saat 00.00 sıralarında Yunusemre Mahallesi 1385 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın 5'nci katındaki dairede oturan Çiğdem Kınay, henüz bilinmeyen bir nedenle oğlu Azad Kınay ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Azat Kınay, annesine silahla ateş etti. Anne Çiğdem Kınay kanlar içinde yere yığılırken, oğlu ise evden kaçtı. Bina Sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Çiğdem Kınay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde detaylı inceleme yaptı. Bina sakinlerinden olay hakkında bilgi alan ekipler, çevredeki kameraları incelemeye aldı. Bu sırada haberi duyarak olay yerine gelen Kınay'ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından, Çiğdem Kınay'ın cansız bedeni ambulansla Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, annesini öldürdükten sonra kaçan Azad Kınay'ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Eski başpehlivan Şaban Yılmaz ikinci kez gözaltına alındı
  2. Osmaniye’de iki otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 4 yaralı
  3. Bursa'da polisten kaçan alkollü motosiklet sürücüsüne 450 bin TL ceza
  4. Aile Bakanlığı'ndan ‘Küçük trans çocuklara örnek olacağız’ paylaşımlarına ilişkin suç duyurusu
  5. Bartın'da denize girmek 1 gün yasaklandı
  6. Şişli'de öldürülen Nilda Müge'nin anne ve babası konuştu
  7. Adana'da nehirde kaybolan 2 çocuk için arama çalışması başlatıldı
  8. Çanakkale'de 3 gün süreyle biçerdöver ve balya makinesi kullanımı yasaklandı
  9. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ihale sürecine ilişkin açıklama
  10. 'Rojin Kabaiş soruşturmasında rektör ve yeğeninden alınan DNA örnekleri dosyaya girdi'

© Copyright 2026

DHA