Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sünnet düğününde dağıtılan yemekten 100 davetli zehirlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sünnet düğününe katılan 850 davetliden 100'ü zehirlendi. düğünde dağıtılan tavuklu pilavdan zehirlendiği tahmin edilen 100 hastanelerde tedaviye alınırken, tahlil için yemekten numune alındı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL, (Bursa), (DHA) -

İnegöl ilçesi Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde faaliyet gösteren bir düğün salonunda öğle saatlerinde düzenlenen sünnet düğününe katılan davetlilere tavuklu pilav, ayran ve kemalpaşa tatlısı ikram edildi. 850 kişinin katıldığı düğünün ardından salondan ayrılan 100 davetli, mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. 100 davetliden 40'ı İnegöl Devlet Hastanesi, 60'ı ise ilçedeki özel hastanelerde tedavi altına alındı.



Hastanelere başvuran davetlilerin düğünde ikram edilen tavuklu pilavdan zehirlendiği iddia edildi. Gıda zehirlenmesi yaşayan 100 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen  İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, salondaki ürünlerden numune alıp test yapılması için laboratuara götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ZEHİRLENENLERİN SAYISI ARTTI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sünnet düğününe katılan davetliler arasında zehirlenenlerin sayısında artış yaşandı. Kestel ve Keles ilçelerinde de aynı şikayetle hastaneye başvuran davetlilerin olduğu belirtildi. Aynı düğüne katılıp İnegöl, Keles ve Kestel ilçelerinden benzer şikayetlerle hastanelere başvuran toplam kişi sayısının 200'e yaklaştığı öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Eminönü'nde banka soygunu; 112 bin lira alıp kaçtı
  2. Bebek'teki spor salonuna narkotik operasyonu
  3. Yolun karşısına geçerken TIR’ın çarptığı yaya öldü; aynı yolda eşine de otomobil çarpmış
  4. İstanbul merkezli 22 ilde MLKP operasyonu: 77 şüpheli tutuklandı
  5. Atıl durumdaki tesisten 6 milyon liralık hırsızlığa 3 tutuklama
  6. Fuat Oktay: AFAD benzeri kurumlara olan ihtiyaç dünkünden çok daha fazla
  7. Araç muayene istasyonundaki kavgada polis memuru hayatını kaybetti
  8. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: Hemşehrilerimizin geleceği için çalışıyoruz
  9. Murat Övüç hakkında 3 yıla kadar hapis talebi
  10. Ankara'daki tefecilik soruşturmasında 17 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA