Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Suriye'de yaralanan astsubaya 'Devlet Övünç Madalyası' verildi

Edirne'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110'uncu yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen programda, Suriye'nin El Bab bölgesinde terör saldırısında yaralanan Astsubay Kıdemli Üstçavuş İsmail Çolakoğlu'na, 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verildi.

ABONE OL
Olgay GÜLER/EDİRNE, (DHA)

Suriye'nin El-Bab bölgesinde, 21 Aralık 2016'da terör örgütü üyelerinin saldırısında yaralanan, Edirne'de görevli evli ve 2 çocuk babası Astsubay Kıdemli Üstçavuş İsmail Çolakoğlu'na, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' verilmesi kararlaştırıldı.

Çolakoğlu'na madalya ve beratı, Edirne Halk Eğitimi Merkezi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda verildi.

Edirne Valisi Yunus Sezer, programda Çolakoğlu'na, madalya ve beratını verdi. Çolakoğlu'na madalya ve beratın; üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereğince Cumhurbaşkanlığı kararnamesi önerisi üzerine verildiği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Bakanlıktan 'peluş kaz' oyuncağına yasak ve toplatma kararı
  2. İstanbul'da şehit çocukları ve aileleri için Boğaz turu düzenlendi
  3. Kavga ettiği kişiyi otomobiliyle 2 kez üzerinden geçip öldüren sanığa 18 yıl hapis
  4. 79 yaşında, organları ile 3 hastaya umut oldu
  5. Bodrum'da jet ski alabora oldu: 1 çocuk öldü, kayıp baba ile diğer kızı aranıyor
  6. İsrail Başkonsolosluğu'na yönelik saldırıya ilişkin iddianame hazırlandı
  7. Ahbap Derneği soruşturması; şüphelilerin mal varlıklarına el konuldu
  8. Ahbap soruşturmasında adli kontrolle serbest bırakılan Sevda Kurt’un ifadesi ortaya çıktı
  9. Kazada ölen anne ile kızı, son yolculuklarına uğurlandı
  10. Ahbap soruşturmasında tutuklanan Nurdan Eriş'in ifadesi ortaya çıktı

© Copyright 2026

DHA