Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sürücü adayına dehşeti yaşatmışlardı; olaydan önce de kavga ettikleri ortaya çıktı

Esenyurt'ta taksiciler, otomobili hareket ettiremeyen kadın sürücü adayının önünü kesmişti. Direksiyon öğretmeni ile taksicinin olaydan önce kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı.

ABONE OL
Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, (DHA)

3 taksicinin ruhsatları iptal edilirken, Taksici E.Ö.," Ben olayı sakinleştireyim derken, o benim üzerime saldırdı. Agresifti birbirimize girdik. O da boğazımı sıktı. İlk başta ben tektim, arkadaşlarım beni o durumda görünce geldi. Hatta kaza yaptığımı sandılar" dedi.

Esenyurt'ta taksi sürücüsü E.Ö., rampada aracı kaldıramayan kadın sürücü adayına sözlü saldırıda bulunduğu ve daha sonra da eğitmeni ile tartıştığı iddia edildi. Tartışma büyümeden, vatandaşların araya girmesi ile son buldu. İlerleyen dakikalarda taksi sürücü arkadaşları ile, eğitim aracını bulup önünü kesti. Direksiyon eğitmeni ile yeniden tartışan taksi sürücüsü vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


KAVGA ETTİĞİ ANLAR ORTAYA ÇIKTI

Taksi sürücüsü E.Ö., ile direksiyon eğitmeni arasında yaşanan ilk tartışma ise başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İlk tartışmada taksi sürücüsü ile direksiyon eğitmeninin yumruk yumruğa kavga ettiği ortaya çıktı. Görüntülere 2 tarafında birbirinin boğazına sarıldığı ve direksiyon öğretmeninin taksiciye kafa attığı anlar yansıdı.


"BENİM ÜZERİME SALDIRDI"

Taksi sürücü E.Ö., direksiyon eğitmeninin kendisine saldırdığını söyleyerek, "Ben durumu kendisine izah ederken, kendisine sağdan izah et dedim. Kendisi sağdan devam etmeyip bana bağırdı çağırdı. O esnada bağırdığı için el frenini çektim, öne geldi. Ben olayı sakinleştireyim derken, o benim üzerime saldırdı. Agresifti birbirimize girdik. O da boğazımı sıktı. İlk başta ben tektim, arkadaşlarım beni o durumda görünce geldi. Hatta kaza yaptığımı sandılar" dedi.


TAKSİ SÜRÜCÜLERİNE CEZA KESİLDİ

Eğitim aracının önünü kesen taksi şoförleri Ö.G., O.D. ve E.Ö., polis ekiplerinin çalışmasının ardından yakalandı. Sürücülere trafiği tehlikeye atmaktan 458 lira para cezası kesilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce taksicilik yapma ruhsatları iptal edildi.

Diğer Haberler

  1. Mersin'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
  2. İletişim Başkanı Duran: Fatih Sultan'ın açtığı bu yol, Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye Yüzyılı' hedefiyle devam eden bir meşaledir
  3. Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi
  4. İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümü Üsküdar'da coşkuyla kutlandı
  5. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bayram dönüşü yoğunluğu
  6. Adıyaman’da 2 otomobil çarpıştı; anne ve 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı
  7. İstanbul Boğazı’ndaki havai fişek gösterisi havadan görüntülendi
  8. Mayıs ayında Ordu'nun yaylalarına kar yağdı
  9. DMM: Maçlarda İstiklal Marşı uygulaması kaldırıldı iddiaları asılsız
  10. TCG Fatih, Sarayburnu Limanı'nda ziyarete açıldı

© Copyright 2026

DHA