Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tabancayla vurulmuş halde bulunan Çiğdem, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Mardin'in Midyat ilçesinde evde tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve kaldırdığı hastanede hayatını kaybeden Çiğdem Akyüz (20), tabutunun üstüne konulan gelinlikle son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN, (DHA)-

Olay, 8 Ocak'ta Midyat ilçesinin kırsal Ortaca Mahallesi’nde meydana geldi. Çiğdem Akyüz'ü evde tabanca ile vurulmuş halde bulan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan Akyüz, buradan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ardından da Diyarbakır'a Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Çiğdem Akyüz, dün doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

Akyüz'ün cenazesi, yakınları tarafından Diyarbakır’dan alınarak, Mardin'in Midyat ilçesi Ortaca Mahallesi’ne getirildi. Tabutuna beyaz gelinlik konulan Çiğdem Akyüz, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Bursa’daki ‘usulsüzlük’ ve ‘rüşvet’ soruşturmasında 3 kişi daha gözaltında
  2. 'Şiddet içerikli yayınlara kısıtlama getirilmeli'
  3. İmamoğlu'nun koruması: Kamera bantlama işi koruma ekibinin aldığı karar doğrultusunda yapılmıştır
  4. 2026 e-YDTS başvuruları başladı
  5. Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında jandarma 2 ayrı adreste arama yaptı
  6. Kadıköy'de yaya geçidinde otomobilin çarptığı Berkay'ın ölümüne ilişkin davada 2'nci duruşma
  7. Yalova’da hayvan ölümleri iddialarına soruşturma
  8. 2026 MSÜ tercihleri, 24 Nisan'da sona erecek
  9. Kahramanmaraş’ta okuldaki saldırıda yaşamını yitiren öğrenciler toprağa verildi
  10. Kağıthane’de zincirleme trafik kazası; 6 araç hasar gördü

© Copyright 2026

DHA