Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Taksim’de depremi hissedenler Gezi Parkı’na akın etti

Marmara Denizi Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle otellerinden ve evlerinden çıkanlar Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’n akın etti.

ABONE OL
Hasan YILDIRIM/İSTANBUL, (DHA)

Afet ve Acil Durum Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre 12:49 sıralarında Marmara Denizi Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'da birçok bölgede hissedildi.

Taksim Meydanı’nda da depremi hissedenler kendilerini dışarıya attı. Otellerde kalanlar da dışarıya çıkarak sarsıntının geçmesini bekledi. İlk şoku atlatanlar ise yakınlarını telefon açarak sevdiklerinden bilgi almaya çalıştı.

Taksim Meydanı’nda toplanma alanlarından biri de Gezi Parkı’ydı. Etrafta oturanlar hayvan dostlarını alarak parka geldi. Burada oturarak sakinleşmeye çalıştılar. Polis helikopteri de havadan denetim yaptı.


Diğer Haberler

  1. Eşinin eve dönmesini isteyen koca, rast gele ateş açtı; gözaltına alındı
  2. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bizim bizden başka dostumuz yok
  3. Kamyonla geri manevra yaparken kardeşini ezerek ölümüne neden oldu
  4. MSB: Karadeniz’de bir insansız hava aracı F-16’larımız tarafından düşürüldü
  5. Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan belediye işçisi öldü
  6. 7 kişinin öldüğü fabrikadaki ihmaller zinciri iddianamedeki ifadelere yansıdı
  7. Şampiyon motosikletçi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
  8. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 5 Türk tutuklandı
  9. Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin uyuşturucu testinin sonucu ortaya çıktı
  10. Arnavutköy'de zincirleme kaza: 2 yaralı

© Copyright 2025

DHA