Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Taksiyle uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheli yakalandı 

İstanbul Emniyeti, Fatih'te taksiyle uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden M.F.K. isimli taksi şoförünün, S.Ç. VE S.B.'den aldığı uyuşturucu maddeyi, Ö.S. isimli alıcıya teslim ettiği belirlendi. Operasyonda yüksek miktarda uyuşturucu madde, bir pompalı tüfek ile 6 bin 730 TL para ele geçirildi.

ABONE OL
Uğur ŞAHİN / İSTANBUL, (DHA)

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Silivri Kapı Mahallesinde bir işyerinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığını tespit etti. Yapılan çalışmada uyuşturucunun taksiyle taşındığı belirlendi. Polis ekipleri taksi şoförü M.F.K.'nın, Bağcılar Mahmutbey Taş Ocağı Yolu Caddesinde bulunan bir evden aldığı uyuşturucuları, Ö.S.'ye isimli şüpheliye teslim edeceği öğrenildi. Taksi şoförü ve alıcıyla birlikte, uyuşturucuyu temin eden S.Ç. ve S.B. isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Takside ve şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 bin 379 gram marihuana, 7 adet sentetik hap, 56 adet her biri 45 gram taş kokain, bir pompalı tüfek ile birlikte, 16 adet fişek, bir hassas terazi ve 6 bin 730 lira para ele geçirildi. Şüphelilerden S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.F.K., Ö.S. ve S.B. tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. İş yerinde tartıştığı 2 kişiyi tabancayla öldürdü
  2. 6 ilde dolandırıcılık ve tefecilik yapan suç örgütlerine operasyon: 46 tutuklama
  3. Bursa'da hatalı 'U' dönüşü kazaya neden oldu: 1 yaralı
  4. Bursa'da devrilen kamyonun şoförü yaralandı
  5. Kapadokya Değer Ödülleri'nde DHA'ya ödül
  6. Yanan evden mahsur kalan papağanı itfaiye kurtardı
  7. Kayseri’de 2 otomobilin çarpışması sonucu 2'si yaya 4 kişi yaralandı; kızının yaralandığını duyan baba tepki gösterdi
  8. Türkiye'nin Afrika Büyükelçileri, Afrika El Sanatları ve Kültür Evi'ni ziyaret etti
  9. Tunceli’deki DHKP-C operasyonunda 1 tutuklama
  10. 1'i futbolcu 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 2 tutuklama

© Copyright 2025

DHA