Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı arkadaşını sokak ortasında bıçaklayıp öldürdü

Bilecik’te Suriye uyruklu Mahmud El-Hüseyin'in (19), sokak ortasında bıçaklanmış cesedi bulundu. Hüseyin’i öldürdüğü belirlenen arkadaşı Fırat Y. (18) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
BİLECİK, (DHA)-

Suriye uyruklu Mahmud El-Hüseyin, gece yarısı Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi yakınlarındaki Kent Ormanı yakınlarında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından başlatılan araştırmada şüphelinin Mahmud El-Hüseyin’in arkadaşı olan Fırat Y. olduğu tespit edildi. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Fırat Y., işlemlerinin ardından elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.

Fırat Y.’nin ifadesinde, arkadaşı Mahmud El-Hüseyin’e ailevi sorunlarından bahsettiği, bu duruma kayıtsız kalması üzerine de aralarında çıkan tartışmada bıçaklayıp öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de 'Kardeşi kasten öldürme' suçundan aranan firari hükümlü yakalandı
  2. Malatya'da bahçe yangını yerleşim yerine sıçradı; 2 ahır, 1 ev zarar gördü
  3. Küçükçekmece açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne kurtarıldı
  4. Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı
  5. Aranan şüpheli kaçmak isterken merdivenden düşerek yaralandı
  6. Yaraladığı kişilere otomobiliyle çarpıp kaçan sürücü tutuklandı
  7. Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  8. Adana’da psikolojik rahatsızlığı bulunan Latife Oğuz, 2 gündür kayıp
  9. Bakırköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü: 2 yaralı
  10. Şanlıurfa’da biber ve patlıcanlarının kaybolduğunu öne sürüp, fırıncıyı bıçakla yaraladı

© Copyright 2026

DHA