Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı kişiyi öldürdü; 11 yıl önce de eniştesini öldürmüş

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan tartışmada tüfekle vurulan Halil Korkut (44), hayatını kaybetti. Olayın ardından saklandığı mezarlıkta yakalanan Coşkun K.'nin (35), 11 yıl önce de eniştesini öldürdüğü, yakın zamanda da tahliye olduğu belirtildi.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-

Olay, saat 01.00 sıralarında Menteşe'nin Yılanlı mevkisindeki bir restoranda meydana geldi. Coşkun K. ile Halil Korkut arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Coşkun K., yanında bulunan tüfekle Korkut'a ateş etti. Korkut, vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi. Olayın ardından 48 AHT 851 plakalı araçla kaçan Coşkun K., yaklaşık bir saat sonra Şenyayla Mezarlığı'nda suç aleti tüfekle birlikte yakalandı.

(Fotoğrafta: Halil Korkut)

Olayla ilgili soruşturma sürürken, Coşkun K.'nin 11 yıl önce sobadan sızan gazdan zehirlenip, hayatını kaybeden ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu eniştesi Aytekin Köse'yi sokak ortasında göğsüne 2 el ateş ederek öldürdüğü, yakın zamanda da cezaevinden tahliye olduğu belirtildi.


(Fotoğrafta: Coşkun K.)

TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde tartıştığı Halil Korkut’u, tüfekle vurarak öldüren Coşkun Karataş, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. 4 yaşındaki çocuk bungalov havuzunda boğulma tehlikesi geçirdi
  2. İstanbul’dan kanoyla çıktığı Türkiye yolculuğunda 83 gün sonra Bodrum’a ulaştı
  3. Eski eşini bıçaklayıp ağır yaralayan şüpheli tutuklandı
  4. Aydın'da Cumhurbaşkanına hakaret ettiği belirlenen şüpheliye gözaltı
  5. Manisa'da iki otomobil çarpıştı: 2 kardeş öldü, 2 yaralı
  6. Fethiye'de paraşüt, kayalıklara düştü; 2 ölü
  7. Seyyar satıcı sokak ortasında bıçaklandı
  8. Narin Güran cinayetine ilişkin hazırlanan ‘Şeytantepe’ belgeseli hakkında soruşturma başlatıldı
  9. Annesine mesaj atan kişiyi demir çubukla döverek öldürdü
  10. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 70’inci duruşma devam ediyor

© Copyright 2026

DHA