Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Muzaffer E. (68), kendisine olan altın borucunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı oğlu Erkan E.'yi (42) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

ABONE OL
Levent DİKMEN/ÇAN (Çanakkale), (DHA)

Olay, dün Çan ilçesinde İstiklal Mahallesi Turan Güneş Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. Erkan E., bir süre önce babası Muzaffer E.'den geri iade etmek üzere bir miktar altın aldı. Ancak aradan geçen sürede Erkan E. altın borcunu ödemedi. Bu nedenle Muzaffer E. ile oğlu Erkan E. arasında evde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Muzaffer E. eline aldığı bıçak ile oğlu Erkan E.'yi göğsünden bıçakladı. Erkan E. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Erkan E., sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Erkan E., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından Muzaffer E. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TUTUKLANDI

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kendisine olan altın borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı oğlu Erkan Elmas'ı bıçaklayarak öldüren Muzaffer Elmas, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Elmas, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. İZBETON davasında belediyeden katılma talebi
  2. Tanju Özcan, ‘Ortada suç yok’ deyip beraatini istedi
  3. Vali Davut Gül: Kocaeli ve İstanbul'da toplam 8 kişinin cesedi İstanbul'da bulunmuş oldu
  4. İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı 5 gün içinde yüzde 53,54’e çıktı
  5. Bebeğe şiddet uygulayan hemşirenin davasında, mütalaa için dosya başsavcılığa gönderildi
  6. Şile Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında sanıklar ilk kez hakim karşısında
  7. Veteran futbolcu, turnuva için geldiği Antalya’da sahilde yürürken kalp krizi geçirip öldü
  8. 27 ilde siber suçlara yönelik operasyon: 303 tutuklama
  9. Kadıköy'de devrilen vinç 11 katlı binaya çarptı
  10. Nefes borusuna salatalık parçası kaçan müşteriyi işletmeci kurtardı

© Copyright 2026

DHA