Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tartıştığı sevgilisini 45 bıçak darbesiyle öldüren sanığa müebbet hapis

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sevgilisi Nuran Gökalp'i (39), ekmek bıçağıyla 45 kez bıçaklayarak öldüren Ayhan Doğan (43),  'Tasarlayarak öldürme' suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

ABONE OL
Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)

Olay, 209 yılın Ekim ayında Çorlu'ya bağlı Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Cemile Yeşil Anadolu Lisesi'nin arkasındaki boş alanda, Ayhan Doğan ile sevgilisi Nuran Gökalp, tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Doğan, yanında getirdiği ekmek bıçağını Gökalp'e defalarca sapladı. Kadının çığlıklarını duyanların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Gökalp'in hayatını kaybettiğini belirledi. Nuran Gökalp'in cansız bedenini başında bekleyen Ayhan Doğan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Nuran Gökalp'in adli tıp kurumundan gelen raporda 20'si öldürücü olmak üzere 45 bıçak darbesiyle hayatını kaybetitği tespit edildi. 

Cinayetin ardından tutuklanan Doğan, ifadesinde, "Kendisiyle arkadaştık. Son zamanlarda benim telefonlarımı açmıyordu. Bu durum, beni şüphelendirmeye başladı. Olay günü 2 arkadaşımla alkol aldım daha sonra markete giderek, ekmek bıçağını aldım. Nuran'ı her zaman buluştuğumuz, olayın olduğu yere çağırdım. Evlerimize yakın olduğu için sürekli orada buluşuyorduk. Gelmesiyle konuşmaya başladık. Alkol de alıyorduk. 'Neden benim telefonlarımı açmıyorsun?' dedim, 'Başka biri mi var?' dedim ve tartışma çıktı. Sonra almış olduğum ekmek bıçağıyla bıçaklamaya başladım. Kafam iyiydi, çok da hatırlamıyorum" dedi.

Cinayetin ardından tutuklanan Ayhan Doğan hakkında Çorlu 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Tasarlayarak öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Davanın karar duruşmasına sanık Ayhan Doğan ile avukatı katıldı. Son savunması istenen Doğan, pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, Doğan'a müebbet hapis cezası verdi.

Diğer Haberler

  1. Milli Savunma Bakanı Güler, iftarda OYAK üst yönetimiyle bir araya geldi
  2. Van'da 143 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
  3. Kars’ta tipi ve buzlanma
  4. Hataylı şoför, İran'da TIR'ına isabet eden İsrail füzesi ile ağır yaralandı
  5. 'Gri boşanma', 6 yılda yüzde 56 arttı
  6. Türk Kızılay'dan iftar sonrası kan bağış daveti
  7. 2026 turizminde yüzde 5-8'lik büyüme hedefi
  8. Sanal medyada silahlı paylaşım yapanlara operasyon; 26 gözaltı
  9. Anjiyo sırasında ölüm: 2 doktora 6 yıla kadar hapis talebi
  10. ‘Bulut’ isimli yaralı martı, bakımının ardından doğaya bırakıldı

© Copyright 2026

DHA