Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TCG Anadolu'yu iki günde toplam 22 bin 971 kişi ziyaret etti

Dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'ya ziyaretçi akını devam ediyor. Dün 13.00 itibariyle ziyarete açılan gemiyi ilk gün 8 bin 720 kişi ziyaret etmişti. Bugün ise 14 bin 251 kişi gemiyi ziyaret etti.

ABONE OL
Melihcan ÇALIŞKAN / İSTANBUL, (DHA)-

Dünyanın ilk SİHA gemisi olan ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olma özelliğini taşıyan TCG Anadolu'ya ziyaretçi akını devam ediyor.

TCG Anadolu gemisini ve gemide konumlandırılan Bayraktar TB3, Bayraktar Kızılelma, helikopterler, tanklar ve çıkarma gemisini görmek isteyenlerin yoğun ilgisi bugün de devam etti.

Sarayburnu Limanı'nın sahile yakın noktadaki girişinde bekleyen yüzlerce kişi gemiyi görebilmek için gün boyu metrelerce kuyruk oluşturdu.

Dün 13.00 itibariyle Sarayburnu Limanı'nda ziyarete açılan gemiyi ilk gün 8 bin 720 kişi ziyaret etmişti. İkinci günde de 14 bin 251 kişi gemiyi ziyaret etti. İki günde gemiyi ziyaret edenlerin sayısı ise 22 bin 971 oldu. TCG Anadolu gemisi 23 Nisan'a kadar ziyarete açık olacak.

Diğer Haberler

  1. Mardin’de mısır kurutma silosu çöktü: 1 ölü
  2. Eşinin eve dönmesini isteyen koca, rast gele ateş açtı; gözaltına alındı
  3. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bizim bizden başka dostumuz yok
  4. Kamyonla geri manevra yaparken kardeşini ezerek ölümüne neden oldu
  5. MSB: Karadeniz’de bir insansız hava aracı F-16’larımız tarafından düşürüldü
  6. Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan belediye işçisi öldü
  7. 7 kişinin öldüğü fabrikadaki ihmaller zinciri iddianamedeki ifadelere yansıdı
  8. Şampiyon motosikletçi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
  9. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 5 Türk tutuklandı
  10. Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin uyuşturucu testinin sonucu ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA