Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tekirdağ’da eşini döverek öldüren şüpheli tutuklandı

Tekirdağ’da tartıştığı eşi Elif Dim’i (38), döverek öldüren Hasan Dim (45), adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

ABONE OL
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Kentte çiğ köfte dükkanı bulunan Hasan Dim, geçen hafta cuma gecesi Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki evlerinde 2 çocuğunun annesi eşi Elif Dim ile tartıştı. Evde çocukların olmadığı sırada yaşanan tartışmada Hasan Dim, eşini döverek öldürdü. Evden çıkan Dim, mahallede kahvede oturan 17 yaşındaki oğlunun yanına giderek, “Anneni öldürdüm, eve git bak” dedikten sonra ayrıldı. Eve giden oğlu, annesinin cansız bedenini bulunca durumu polise bildirdi.

Eşini öldürdükten sonra kaçan Hasan Dim, izini kaybettirdi. Polis ve jandarma ekipleri yakalama çalışmalarını sürdürürken, güvenlik güçlerine Dim’in Süleymanpaşa ilçesine bağlı kırsal Karacakılavuz Mahallesi’nde görüldüğü ihbarı yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı, iki ayrı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) kurarak, Karacakılavuz Mahallesi ve çevresinde çalışma başlattı.

BIÇAĞI BOGAZINA DAYADI

JASAT ekipleri, dün sabah saatlerinde Hasan Dim’i Karacakılavuz’da motosikletiyle giderken takibe alıp, durdurdu. Motosikletten inen Dim, yanında taşıdığı bıçağı vücuduna dayayıp, “Gelmeyin kendimi keserim, kendimi öldürürüm” dedi. JASAT ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren ikna çabasıyla Dim, elindeki bıçağı bırakıp teslim oldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından polise teslim edilen Hasan Dim, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Zırhlı araçla getirilen Dim için polis güvenlik önlemi aldı. Hasan Dim’in ifadesinde aralarında tartışma yaşandığı ve tartışma sırasında eşini dövdüğünü ve olayın istemeyerek gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

EŞİ, BAŞKA BİR KADINLA YAZIŞMALARINI GÖRÜNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Tekirdağ'da tartıştığı eşi Elif Dim’i döverek öldüren Hasan Dim, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte tutuklandı. Dim'in ifadesinde tartışmanın kıskançlık yüzünden çıktığını söylediği belirtildi. Dim’in "Eşim cep telefonumda başka bir kadınla yazışmalarımı görünce buna tepki gösterdi, tartışma bu yüzden çıktı. Bu sırada bir tokat attım yere düştü. İsteyerek yapmadım" dediği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Kamyonetin çarptığı evin duvarından kopan tuğlaların altında kalıp yaralandı
  2. Van'ın 4 ilçesinde eğitime kar engeli
  3. Bakırköy'de otel sahibinden rüşvet aldığı iddia edilen zabıta tutuklandı
  4. Annesi, kızı ve eşini öldürüp intihar etti
  5. İş insanı Kamil Yazıcı hayatını kaybetti
  6. DMM: Kandilli Rasathanesi'nin İstanbul’daki jeomanyetik istasyonunun kapatıldığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır
  7. İzmir’de direğe çarpan motosikletin sürücüsü öldü
  8. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Arama Kurtarma Tatbikatı-2026’ya katıldı
  9. Bursa’da denizde bulunan erkek cesedin kimliği belirlendi
  10. İzmir'de 104 bin 40 adet uyuşturucu sentetik ecza ele geçirildi

© Copyright 2026

DHA