Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tekirdağ'da FETÖ'den gözaltı ve tutuklama

Tekirdağ’da görev yaptığı birlikte FETÖ/PYD soruşturması kapsamında gözaltına alınan astsubay Ö.Ç., tutuklanırken, hakkında terör örgütü FETÖ/PYD soruşturmasında meslekten ihraç edilen ve mahkeme tarafından hakkında arama kararı eski polis memuru M.R.B., üzerinde uyuşturucu ve sahte kimlikle yakalandı.

ABONE OL
Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü FETÖ/PDY’ye üye olmak suçlaması ile hakkında yakalama kararı çıkarılan astsubay O.Ç., Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince görev yaptığı 95’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda gözaltına alındı. Savcılığın verdiği arama kararına istinaden O.Ç.'nin evinde yapılan aramada ise 3 adet akıllı cep telefonu ve bir adet görev silahı tabancaya el konuldu.

Astsubay O.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen mahkemede SEGBİS aracılığı ile verdiği ifade sonrası tutuklandı.

FETÖ'DEN ARANAN ESKİ POLİS, ÜZERİNDE UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

TEKİRDAĞ’da, hakkında terör örgütü FETÖ/PYD soruşturmasında meslekten ihraç edilen ve mahkeme tarafından hakkında arama kararı eski polis memuru M.R.B., üzerinde uyuşturucu ve sahte kimlikle yakalandı.

Terör örgütü FETÖ/PYD soruşturması kapsamında 2017 yılında polislikten ihraç edilen M.R.B., hakkında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Sulh Ceza Hakimliği’nde arama kararı bulunan M.R.B.’nin Tekirdağ’da olduğu belirlendi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği operasyonla yakalandı. M.R.B.’nin üzerinde Recep Başdağ adına düzenlemiş sahte kimlik ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Yakalanan M.R.B.’nin FETÖ/PDY’den meslekten ihraç edildikten sonra tutuklanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı H.B.’nin kardeşi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  2. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  3. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  4. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  5. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  6. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  7. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  8. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  9. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  10. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama

© Copyright 2026

DHA