Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tekneden düşen Emirhan'dan hala iz yok

Adana'da 5 yakınıyla Seyhan Baraj Gölü'ne açılıp, kullandığı tekneden suya düşen Emirhan Gürbüz'ü (25) arama çalışmaları sürüyor.

ABONE OL
Gülşah ÖZGEN-Yaşarcan SERİNTÜRK/ ADANA, (DHA)-

Çukurova ilçesi Topalak mevkisinde 28 Mayıs'ta saat 22.30 sıralarında Emirhan Gürbüz, eşi Aysu ve 4 yakını ile tekneyle Seyhan Baraj Gölü'ne açıldı. Bir süre sonra tekneyi kullanan elektrik teknisyeni 1 çocuk babası Emirhan Gürbüz, iddiaya göre tuvalet ihtiyacını gidermek istediği sırada suya düşüp kayboldu.

Teknedekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine bölgeye Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler sevk edildi. Rüzgar nedeniyle sürüklenmeye başlayan teknedekiler, kıyıya çıkarıldı. Ekiplerin gece yaptığı aramalardan sonuç alınamadı.

AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sağlık ekipleri, Kızılay ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. 17 dalgıç olmak üzere toplam 69 personel, 19 araç, 2 bot, 2 dron, su altı ve su üstü arama kurtarma uzmanları eşliğinde yürütülen çalışmalarda suda kaybolan Emrah Gürbüz'e henüz ulaşılamadı.





Diğer Haberler

  1. Üsküdar Belediyesi, Bloomberg Philanthropies Gençlik İklim Eylem Fonu’na kabul edildiğini duyurdu
  2. Bakan Kacır, Savunma Sanayii Başkanı Görgün'ü kabul etti
  3. TCDD Küçükçekmece’de göç yolundaki leylekler için çalışma başlattı: Güzergahlar incelenecek
  4. Davut Gül, Tavşan Adası’ndaki denizel ekosistem çalışmalarını inceledi
  5. Bakan Gürlek: Adliye ve idare uyum içerisinde olduğunda başarı gelir
  6. Çanakkale'de motosiklet kazasında ölen Emirhan, toprağa verildi
  7. Arazide cesedi bulunan Gülistan’ın ölümüne ilişkin 2 tutuklama
  8. Cevdet Yılmaz: Doğurganlık hızımız, Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine indi
  9. Tuzla'da inşaat alanında göçük; 1 işçi toprak altında kaldı
  10. Bilal Erdoğan: Türkiye, dünyada en çok uluslararası öğrenci çeken ülkeler arasında

© Copyright 2026

DHA