Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Temizlik görevlileri, çöpte buldukları para ve altınları sahibine teslim etti

Diyarbakır’da temizlik görevlileri, çöp toplarken buldukları para ve ziynet eşyalarının olduğu poşeti sahibine teslim etti.

ABONE OL
Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR, (DHA)

Olay, gece saatlerinde, Talaytepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kayapınar Belediyesi’nde görevli temizlik görevlileri, çöp aracına boşaltılan konteynerde para ve ziynet eşyalarının bulunduğu poşeti fark etti. Ekipler, durumu amirlerine bildirip torbanın sahibini bulmak için çöp topladıkları alana geri döndü. Araştırma sonucu, poşetin pazarcılık yapan kişiye ait olduğu belirlendi. Poşet sahibine teslim edildi, aile ise görevlilere davranışından dolayı teşekkür etti. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Pazarcılık yapan yurttaşımız, içinde tüm birikimi olan torbayı eve getiriyor. Eşi fark etmeyip çöpe atıyor ve çöpü dışarı çıkarıyor. Arkadaşlarımız çöp konteynerine boşaltırken fark ediyor ve daha sonra sahibine teslim ediyorlar" denildi.

Diğer Haberler

  1. Mersin'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
  2. İletişim Başkanı Duran: Fatih Sultan'ın açtığı bu yol, Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye Yüzyılı' hedefiyle devam eden bir meşaledir
  3. Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi
  4. İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümü Üsküdar'da coşkuyla kutlandı
  5. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bayram dönüşü yoğunluğu
  6. Adıyaman’da 2 otomobil çarpıştı; anne ve 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı
  7. İstanbul Boğazı’ndaki havai fişek gösterisi havadan görüntülendi
  8. Mayıs ayında Ordu'nun yaylalarına kar yağdı
  9. DMM: Maçlarda İstiklal Marşı uygulaması kaldırıldı iddiaları asılsız
  10. TCG Fatih, Sarayburnu Limanı'nda ziyarete açıldı

© Copyright 2026

DHA