Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer adliyeye sevk edildi

Arnavutluk'ta gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ-Özgür KUMANOVALI/ İSTANBUL, (DHA)

Türkiye'de çok sayıda kişiyi 253 milyon dolar dolandıran Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Özer, sabah saatlerinde önce sağlık raporu için hastaneye götürüldü. Burada raporu alınan Özer daha sonra yeniden emniyete getirildi. Özer evrakları tamamlandıktan sonra Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. 

"BEN DOLANDIRICI DEĞİLİM, KİMSEYİ DOLANDIRMADIM"

Özer'in Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde 'Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğimö dediği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Otomobil, hafif ticari araçla çarpıştı: 1 çocuk öldü, 6 yaralı
  2. Bakırköy'de otel sahibinden rüşvet aldığı iddia edilen zabıta gözaltına alındı
  3. Polis memurunun hayatını kaybettiği kavgada, şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı
  4. Esenyurt'ta masadaki tartışma cinayetle bitti; kaçan şüpheli yakalandı
  5. Sarıyer'de karaya oturan gemi kurtarıldı
  6. Samsun'da kayıp olarak aranan epilepsi hastasının barajda cansız bedeni bulundu
  7. Bolu’da otomobil dereye uçtu
  8. Aile ve Gençlik Fonu ile 9 milyar 386 milyon lira kredi ödemesi yapıldı
  9. Bursa’da üzerine kaynar su dökülen bebek yaralandı
  10. Edirne’de 14 kaçak göçmen yakalandı

© Copyright 2026

DHA