Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TİGEM'de safkan Arap koşu tayı satışı yapıldı

Bursa'da Karacabey Harası'nda 2022 yılının üçüncü koşu tayı satışı gerçekleştirildi. 56 tayın satışından 9 milyon 939 bin lira gelir elde edildi.

ABONE OL
Yasin KESKİN/ KARACABEY (Bursa), (DHA)-

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde, Anadolu Tarım İşletmesi yetiştirmesi safkan Arap koşu taylarının satışı gerçekleştirildi. Açık artırma usulü gerçekleştirilen satışta, 56 tay satıldı. Toplam 9 milyon 939 bin lira gelir elde edildi. Satışın en yüksek fiyatla alıcı bulan tayı 750 bin lira ile ‘Küçüktepe’ oldu. ‘Küçüktepe’yi, ‘Çelikbilekli’ 560 bin lira, ‘Ayperisi’ isimli tay ise 520 bin lira ile takip etti.

TİGEM Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Kıyak, "Genel Müdürlüğümüz için güzel bir satıştı. Devletimizin kasasına 9 milyon 939 bin TL yazdırmış olduk bugün. Genel olarak beklentilerimizi karşıladı, bereketli bir gündü, buradan ilgililerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

TİGEM'in 2022 yılında düzenleyeceği bir sonraki koşu tayı satışı 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Karacabey, Anadolu ve Sultansuyu Tarım İşletmesi yetiştirmesi taylar, düzenlenecek açık artırmayla sahiplerini bulacak.

Diğer Haberler

  1. Serbest ticaret bölgelerinde dijital altyapı yenileniyor
  2. Bursa'da iş yerinde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
  3. Bursa'da ‘dur’ ihtarına uymayan sürücüye 70 bin TL ceza
  4. İstanbul’da 4 ayrı kurşunlama olayının azmettiricisi operasyonla yakalandı
  5. Ampul değiştirirken akıma kapılıp öldü
  6. Lastiği patlayan otomobil, şarampole yuvarlandı; 1 ölü, 1 yaralı
  7. Kayseri'de 1,2 kilo uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı
  8. Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
  9. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan bilişim yoluyla dolandırıcılığa karşı mücadele
  10. Bodrum’da yağış uyarısının ardından okullara 1 gün ara verildi

© Copyright 2026

DHA