Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TOKİ konutları için geceyi banka önünde geçirdiler

Kütahya'da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) satışını yapacağı konutlar için çok sayıda kişi, bir gün önceden banka önünde kuyruğa girdi. Vatandaşlar battaniyelere sarınıp, sabaha kadar bekledi.

ABONE OL
Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)


TOKİ'nin Kütahya'da alt gelir grubu için satışını yapacağı '2+1' olan 39 konuttan birine sahibi olmak isteyen yaklaşık 50 kişi, Cumhuriyet Caddesi'ndeki banka şubesi önünde dün öğleden sonra kuyruk oluşturdu. Geceyi yanlarında getirdikleri battaniyelere sarınarak geçiren vatandaşlardan bazıları banklara uzanarak uyumaya çalıştı.

Ev sahibi olmak isteyenlerden Mikail Selvi, "Dün öğlen 3'ten bu yana bekliyoruz. Şehit yakınları ve gazilerden sonra kalan 39 dairenin satılacağını duyduk ve geldik. Gece serin olunca battaniyelerimizi alıp geceyi burada geçiriyoruz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Üzerine koltuk düşen Ebrar’ın ölümüne ilişkin 3 sanık hakkında 9’ar yıla kadar hapis istemi
  2. 2 iş makinesiyle define arayanlara operasyon: 14 gözaltı
  3. Otomobilin çarptığı motosikletteki nişanlı çift öldü
  4. YÖK'ten 'engelsiz üniversite'lere 'bayrak ve nişan' ödülü
  5. Barış Terkoğlu gözaltına alındı
  6. SPK ile TBB arasında finansal okuryazarlık alanında iş birliği
  7. Uygulama üzerinden çalışan şoföre saldıran 3 taksiciye hapis cezası
  8. Öğrencinin vurduğu okul müdürü yoğun bakımdan çıktı, Bakan Tekin'le görüştü
  9. Ev hayali kuran kişileri dolandıran 18 şüpheli tutuklandı
  10. Çocukları, boşandığı eşi tarafından öldürülen anne: Ben bu acıya nasıl dayanırım

© Copyright 2025

DHA