Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TOKİ'den konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara 'dolandırıcılık' uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sahte internet sitesi ve iletişim numaraları üzerinden sosyal konut projeleri ile ilgili başvuru ücreti talep eden dolandırıcılara itibar edilmemesi için vatandaşları uyardı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde vatandaşlarımızın sosyal konuta olan taleplerinin istismar edilerek sahtekarlık ve dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu tespit edilmiştir. Sahte internet siteleri ve iletişim numaraları aracılığı ile dolandırıcılık girişiminde olan bu kişiler; e-Devlet ve TOKİ internet sitesini taklit ederek başvuru ücreti talep etmektedir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için tıkladıkları internet sitelerinin alan adlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. İdaremizin resmi internet sayfası (www.toki.gov.tr), çağrı merkezi (444 86 54), onaylı kurumsal sosyal medya hesaplarımız ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemeli iş ve işlem yapılmamalıdır. Söz konusu dolandırıcılık girişiminde bulunan kişiler hakkında yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.

Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı: Van ve Hakkari’de düzenlenen operasyonlarda 406 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
  2. Savcı, diş hekimi eşini çocuklarının yanında öldürüp boşanma davası hakimini suçlayan sanık için ağırlaştırılmış müebbet istedi
  3. Dini nikahla birlikte yaşadığı kişinin vurduğu Nurcan öldü
  4. 2 bin 500'den fazla işletmeye helal belgesi
  5. 'Casperlar' suç örgütü soruşturması: 14 kişi tutuklandı
  6. Kardeşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü
  7. Dini nikahlı eşini vurduktan sonra intihar etti: 1 ölü, 1 yaralı
  8. İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz Vakalarında Patlama' iddiasına ilişkin açıklama
  9. Aydın’da uçurumda erkek cesedi bulundu
  10. Şanlıurfa’da aynı istikamette giden iki TIR çarpıştı: 1 ölü

© Copyright 2026

DHA