Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Toprağa gömülü cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi

Konya'nın Karapınar ilçesinde, cesedi toprağa gömülü bulunan kişinin, bir kısmı çürüyen sağ el parmaklarına dolgu yapılarak alınan parmak izi taraması sonucu Afganistan uyruklu Davud Mullahim (41) olduğu tespit edildi. Göğüs bölgesine aldığı iki kesici alet darbesi sonucu öldüğü saptanan Mullahim'in, iç çamaşırları ile gömüldüğü, kıyafetlerinin de poşetle yanına bırakıldığı öğrenildi.

ABONE OL
Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Olay, 12 Ekim'de ilçeye bağlı Nasuhpınar mevkisinde bulunan göl tabanında meydana geldi. Bir kısmı dışarıda kalmış, toprağa gömülü erkek cesedini görenler, emniyet güçlerine haber verdi. Yapılan incelemede cesedin, büyük kısmının içürüdüğü tespit edildi. Ceset, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleride çalışma başlattı. Otopsi işlemleri için Konya Adli Tıp Kurumu'na getirilen ve büyük kısmı çürüyen cesetin sağ el iki parmağına parmak izi alınabilmesi için özel dolgu işlemi uygulandı. Yapılan dolgu işlemi sonucu cesetten alınan parmak izleri sistemde karşılaştırıldı. Parmak izi taraması sonucu cesedi bulunan kişinin, 1 yıl önce ülkeye giriş yapan Afganistan uyruklu Davud Mullahim olduğu tespit edildi.

İÇ ÇAMAŞIRLARI İLE GÖMÜLMÜŞ

Göğüs bölgesine aldığıı iki kesici alet darbesi sonucu öldürüldüğü saptanan Mullahim'in, 3- 6 ay arasındaki bir tarihte öldürülüp, gömüldüğü tahmin ediliyor. Karapınar ilçesinde çobanlık yaparak geçimini sağladığı belirlenen Mullahim'in iç çamaşırları ile gömüldüğü, diğer kıyafetlerinin de bir poşet içerisinde yanına konulduğu öğrenildi. Cesetin bir kısmının ise kurumuş göl tabanına gelen yabani hayvanlar tarafından da yenmeye başlandığı belirtildi.

Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli kişi yada kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. Eski eşi ile oğluna otomobille çarpıp yaralayan sanık için 42 yıla kadar hapis istemi
  2. Erzincan'da kaçak avcılara 975 bin lira ceza
  3. Sultangazi'de 300 kilogram kırmızı ve beyaz et imha edildi
  4. Miras davasında taraflardan biri yatalak olduğu için mahkeme eve taşındı
  5. Ankara-Niğde Otoyolu'na uluslararası finansman ödülü
  6. 5 yaşındaki Türk öğrenciler dünya robotik şampiyonu oldu
  7. Antalya'daki 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' soruşturmasında Muhittin Böcek'in son ifadesi alınacak
  8. İşçi servisi, park halindeki TIR'a çarptı: 22 yaralı
  9. İki çocuk annesi, baba yadigarı 'ekmek teknesi' değirmeni 15 yıldır işletiyor
  10. Kağıthane’de baltayla kuaförü basıp klimayı patlattı: Bizi kesmeye mi gelmiş bilmiyorum

© Copyright 2025

DHA