Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Torununun kınası için sokakta beklerken başından vurulan kadının cenazesi alındı

Adana'da torununun kınasına gitmek için sokakta beklerken silahlı çatışmanın arasında kalıp, başından vurularak hayatına kaybeden Rahime Eker’in (90) cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Eker’in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kozan ilçesi Damyeri Mahallesi’ne götürüldü.

ABONE OL
Yusuf KANTARLI-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücülerinin ismi açıklanmayan iki otomobil, 3817 Sokak’ta karşılaştı. Otomobillerdeki kişiler birbirlerine tabanca ile ateş etmeye başaldı. Çatışmadan kurtulmak isteyen 23 ACF 274 plakalı otomobil, 3822 Sokak’taki bir evin bahçe duvarına çarptı. Diğer otomobildeki saldırganlar ise kaza yapan otomobile ateş ederek bölgeden kaçtı. Otomobildeki 3 kişi yaralanırken, torununun kına törenine gitmek için hazırlanan ve sokakta tekerlekli sandalyede oturan Rahime Eker başından, evdeki Side Yıldız (24) ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Otomobildeki yaralılar kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Rahime Eker’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İlk müdahalesi yapılan Yıldız ambulansla hastaneye kaldırılırken, Eker’in cansız bedeni ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

CENAZESİ ALINDI

Otopsisi tamamlanan Rahime Eker’in cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Cenaze aracına konulan Eker’in cansız bedeni, toprağa verilmek üzere Kozan ilçesi Damyeri Mahallesi’ne götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  2. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası; yaralılar var
  3. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  4. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  5. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  6. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  7. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  8. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  9. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret
  10. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA