Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tosuncuk'un avukatı: Henüz ifade vermedi

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın Avukatı Fatih Kuş, ailesinin baskısıyla teslim olduğu iddialarını yalanladı, henüz ifade vermediğini belirtti.

ABONE OL
Burçak BOZKUŞ-Ali Çağlar TİNBEK-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL (DHA)-

İstanbul'a getirilen 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, havalimanındaki işlemlerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Avukatları Fatih Kuş, Şehmus Uluç ve Burcu Elüstü ise bugün öğle saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek Mehmet Aydın'la görüşme yaptılar.

"İFADESİNDE HEPSİNE AÇIKLIK GETİRECEK ZATEN"

Çıkışta gazetecilerin sorularına yanıt veren Avukat Fatih Kuş, Mehmet Aydın'ın aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddialarına, "Yok öyle bir şey. Kendisi daha ifade vermedi. İfade vermeden herhangi bir açıklama yapmayacağız" dedi. Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın elinde mağdurların listesi olduğu şeklinde çıkan haberlere ise, "Ona ilişkin de bir açıklama yapmayacağız. Henüz ifade vermedi, ifadesinde hepsine açıklık getirecek zaten. Sonrasında basın açıklaması yapacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Emine Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na tebrik
  2. İstanbul'da A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğu kutlandı
  3. Kayseri'de FETÖ'den 8 yıldır aranan ihraç öğretmen yakalandı
  4. Kağıthane’de evinde ölü bulunan oyuncu Serhat Kılıç’ın, kız arkadaşının ifadesi ortaya çıktı
  5. Saruhanlı Belediye Başkanı Cıllı, üzüm serme makinesiyle çalışırken elinden yaralandı
  6. Doğum gününde tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu; kardeşi ‘Abim’ diye feryat etti
  7. Antalya Havalimanı’nda 18 kilo 921 gram likit metamfetamin ele geçirildi
  8. Çıldır kara yolu dolu nedeniyle beyaza büründü
  9. Ölen kız kardeşlerin bahçesindeki fındığın hasadını imece usulü mahalleli yaptı
  10. Antalya Serik'te orman yangını: 1 işçi dumandan etkilendi

© Copyright 2026

DHA