Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trabzon'da 8 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin 10 tutuklama

Trabzon'da alacak meselesi nedeniyle iki aile arasında çıkan ve 1'i ağır, 8 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 17 şüpheliden 10’u tutuklandı.

ABONE OL
Cevahir TOPALOĞLU/TRABZON, (DHA)-

Olay, 22 Aralık’ta İskenderpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Ağrı’dan geldikleri kentte çalışan iki ailenin bireyleri arasında alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tekme, tokat ve yumruklarla saldırdı. Kavgada H.G. (18), Y.O. (26), Ö.O. (19), Y.O. (44), S.M.G. (31), E.O. (27), A.A.G. (28) ve E.G. (39) yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kentteki farklı hastanelere kaldırıldı. Tedavisi süren yaralılardan H.G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri tarafından 17 kişi, gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla, 3'ü ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

Diğer Haberler

  1. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  2. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  3. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  4. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  5. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  6. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  7. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  8. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  9. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  10. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama

© Copyright 2026

DHA