Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trakya'da kar yağışı; ekipler sınır kapıları yolunda nöbette

Balkanlar üzerinden gelen kar yağışı, Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde etkili oluyor. Hamzabeyli ve Dereköy sınır kapıları yolunda ekipler, ulaşımı açık tutmak için kar temizleme çalışmaları yapıyor.

ABONE OL
Mehmet YİRUN-Şafak TAŞOYAR/EDİRNE, (DHA)

Meteoroloji'nin uyarısının ardından Trakya'da, kar yağışı başladı. Kar yağışının etkili olduğu Hamzabeyli Sınır Kapısı kara yolundaki ekipler, ulaşımı açık tutmak için kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü kent merkezinde ise zaman zaman karla karışık yağmur etkili oluyor. Meteoroloji yetkilileri, Edirne'deki kar yağışının akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiğini belirtti.

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı etkili oldu. Bulgaristan'a açılan Dereköy Sınır Kapısı ile çevresinde de karla mücadele çalışmaları sürüyor.


Diğer Haberler

  1. İzmir’de tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü, 8 yaralı
  2. Şanlıurfa’da iki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı
  3. Cadde ortasında rastgele ateş açan şüpheli yakalandı
  4. Kayseri'de öldürülen Selin için 'sesiz kalmıyoruz' eylemi
  5. Manisa merkezli 5 ilde ‘Kripto’ detaylı suç örgütü operasyonu: 38 gözaltı
  6. Bitlis merkezli 7 ilde 'tefecilik' operasyonu: 25 tutuklama
  7. Otomobil yoldan çıkıp, 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı; 1 yaralı
  8. Patlamada hayatını kaybeden iş insanı toprağa verildi
  9. Mardin'de akraba aileler arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Bodrum’da bir otele ait prefabrik yapıda yangın çıktı

© Copyright 2026

DHA