Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TÜGVA'dan MKÜ’de ‘kampüs iftarı’ programı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde 'Kampüs İftarı' programı düzenlendi.

ABONE OL
Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA)-

TÜGVA'nın Hatay MKÜ'de gerçekleştirdiği 'Kampüs İftarı' programına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Karagüzel ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden rektörlerin ile öğrenciler katıldı. İftar programındaki konuşmasında 6 Şubat depremlerinde en çok etkilenen illerin başında Hatay'ın geldiğini belirten YÖK Başkanı Özvar, “Üniversitelerimiz, fasıla verilmeden eğitim ve öğretimlerine devam etti. Yükseköğretim sistemimiz bu büyük afetin altında kalmadan, öğrencilerini dışarı salmadan eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerini yürüttü” dedi.

Ramazan ayının nefsin arındığı, gönüllerin huzurla dolduğu ve paylaşma duygusunun güçlendiği müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Vali Masatlı, gençlerin millî ve manevî değerler etrafında yetişmesinin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Program kapsamında YÖK Başkanı Özvar, Hatay Valisi Masatlı ve TÜGVA heyeti, öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.



Diğer Haberler

  1. ABD’ye girişine izin verilmeyen Somalili hakem İstanbul’a gönderildi
  2. Ekrem İmamoğlu'nun milletvekilleriyle görüşmesinin yasaklandığı iddiasına soruşturma başlatıldı
  3. Eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
  4. Bakırköy'de kardeşini silahla yaraladı; tabanca komşusunun aracında bulundu
  5. 18 yıl sonra gizemi çözülen 'kirpi' lakaplı Ahmet Yılmaz cinayetinde ilk duruşma
  6. Polisten kaçan şüpheli, yakalanınca ‘Sen dur dedin durdum ağabey’ dedi
  7. Kafkametler gemisinin battığı faciadan 2,5 yıl sonra gaiplik kararı verilen 7 kişiye ilişkin o döneme ait telsiz kayıtları istendi
  8. Binali Yıldırım: Denizcilikte Türk bayrağı kara listeden beyaz listeye geçti
  9. Sivas'ta inşaat işçisi baltayla 3 kişiyi yaraladı; o anlar kamerada
  10. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada, 13 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

© Copyright 2026

DHA