Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tuşlu telefon kullanan lise öğrencisine 'takdir' belgesi

Bolu'da, tuşlu telefon kullanan 9'uncu sınıf öğrencisi Hatice Zehra Çelebi'ye (15), diğer öğrencilere örnek olduğu için okul yönetimi tarafından takdir belgesi verildi.

ABONE OL
Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA)- 

Bolu'da, Sosyal Bilimler Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Hatice Zehra Çelebi, bir süre önce okulda akıllı cep telefonu yerine, tuşlu telefon kullanmaya başladı. Çelebi’nin, sosyal medya özellikleri olmayan tuşlu telefon kullanması okul yönetiminin dikkatini çekti. Okul yönetimi, arkadaşlarına örnek olduğu için Zehra Çelebi'ye takdir belgesi verdi. 

Teknoloji kullanımının bağımlılık noktasına gelebileceğini belirten Hatice Zehra Çelebi, “Etrafımda görüyorum ki çoğu öğrenci ve çocuk maalesef telefon ve sosyal medya ve oyunun kurbanı olmuş vaziyette. Herkesin elinde bir telefon. Spor sanat ve kültürel faaliyetlerle bu bağımlılıklardan uzak durulabilir. Okulumun vermiş olduğu takdir belgesi nedeniyle çok mutluyum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 17 gözaltı
  2. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  3. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  4. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  5. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde
  6. Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
  7. Giresun’da derede akıntıya kapılan 2 kızının ardından annenin de cansız bedeni bulundu
  8. Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
  9. Ceyhan Nehri'nde kaybolan 2 çocuk için arama çalışmaları 2'nci günde
  10. Evinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheli: Bana ait değil, kimsenin günahını alamam

© Copyright 2026

DHA