Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tutuklanan DYP'li il başkanının yerine atama

Doğru Yol Partisi (DYP) Denizli İl Başkanı Murat Aydın'ın 'uyuşturucu satmak' suçundan tutuklanmasının ardından yerine İbrahim Arslan atandı.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)-

 

DYP Genel Başkan Yardımcısı Muammer Danışman, partisinin Denizli İl Başkanlığı binasında açıklama yaptı. Danışman, DYP'nin misyon ve vizyonunun hiçbir zaman değişmediğini, daha önce partinin il başkanı olarak görev yapan ve 'uyuşturucu satmak' suçundan tutuklanan Murat Aydın'ın görevden alındığını söyledi.

'TÜM EKİBİ GÖREVDEN ALDIK'

Muammer Danışman, Aydın'ın yerine DYP Denizli İl Başkanlığı'na İbrahim Arslan'ın atandığını belirterek, "Parti olarak adalete ve hukuka aykırı her türlü işe karşıyız. Devlet ve millet için varız. Parti olarak Murat Aydın'a daha önce görevden alacaktık. Yeni görevlendirmeler yapıyorduk. Sadece Murat Aydın değil; tüm ekibini görevden aldık. Denizli'de yeni il başkanımızı atadık. İlçelerde de yeni görevlendirmeler yapıyoruz" dedi.

 

Diğer Haberler

  1. SGK: Analık ödeneği süresini tekil gebeliklerde 24 haftaya, çoğul gebeliklerde ise 26 haftaya çıkarttık
  2. Halaçlı Mehmet Ağa Konağı, sanat merkezine dönüştürüldü
  3. Tuzla'da tersanede bakım yapılan gemide çıkan yangın söndürüldü
  4. Efes 2026 Tatbikatı'nda 'hava hücum harekatı eğitimi' icra edildi
  5. Tekirdağ'da gaziler, şehit aileleri ve yaşlılar için tekne turu
  6. Mantar yedikten sonra fenalaşan hamile kadın ile karnındaki bebek öldü
  7. Sarıyer’de eski kiracı 74 yaşındaki iş yeri sahibini dövdü: Yere yatırıp, odunu sırtımda kırdı
  8. Doktor çiften örnek davranış; davetliler adına LÖSEV’e bağış yaptılar
  9. Faruk Acar, Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katıldı
  10. Ankara'da '15 Temmuz Manşetleri Gazetecilik Atölyesi'

© Copyright 2026

DHA