Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümraniye'de kaçak silah operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı

Ümraniye'de kaçak silah üretimi ve ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen iki operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. İş yerlerinde yapılan aramalarda 46 ruhsatsız silah ele geçirildi.

ABONE OL
İSTANBUL (DHA) -

Ümraniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaçak silah ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan saha çalışmalarında silah üretimi yapıldığı tespit edilen iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken iş yerinde yapılan aramalarda 40 ruhsatsız tabanca, 33 şarjör, bin 350 mermi ile silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Çalışmaların devamında ise başka bir iş yerinde de kaçak silah ticareti yapıldığını belirlendi. Düzenlenen ikinci operasyonda ise 5 şüpheli gözaltına alınırken 6 tabanca ile silah parçaları ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Kaçırılıp ormanda 4 kişi tarafından dövüldü
  2. Savcı, cinayet sanığı eski başkan adayı için müebbet istedi
  3. Yıkılan Taşoluk Apartmanı davasında mütalaa; 7 sanığa 15'er yıla kadar hapis talebi
  4. Zeytinburnu'nda inşaatta merdivenden düşen işçi yaralandı
  5. Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti; Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
  6. Ayşe Tokyaz’ın katilinin yargılandığı Ejegül davasında bilirkişi raporu: İfadelerinin gerçeklik payı düşük
  7. İpsala'da kaçak hayvanlar ele geçirildi
  8. 'Eminanç Kardeşler' suç örgütüne operasyon: 5 tutuklama
  9. Aleyna'nın cinayet şüphelisinin ağabeyi de eski eşini öldürmüş
  10. 'Yenidoğan Çetesi' davasında 8'inci duruşma

© Copyright 2026

DHA