Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümraniye'de yangın paniği; gözyaşları içinde kuşlarını alarak dışarı çıkardı

Ümraniye'de, 12 katlı binanın 8'inci katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangının çıktığı dairede yaşayan Melek Kara, muhabbet kuşlarını alarak dışarı çıkarken gözyaşı döktü.

ABONE OL
Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL, (DHA)

Yangın, dün saat 15.00 sıralarında, Site Mahallesi Sancar Sokak'ta 12 katlı binanın 8'inci katındaki dairede çıktı. Mutfakta başladığı öğrenilen yangında, dumanlar kısa sürede daireyi sardı. Dairede yaşayan Melek Kara, büyük korku ve panik yaşarken, muhabbet kuşlarını da yanına alarak dışarı çıktı. Binada yaşayanlar da yangın alarmıyla birlikte dışarı çıkarken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

 


KOMŞULARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Yangın çıkan dairede yaşayan Melek Kara uzun süre gözyaşı döktü. Korkuya kapılan ve dumandan etkilenen Kara'yı komşuları sakinleştirmeye çalıştı. İtfaiye eri ve çevredekilerin konuşarak teselli etmeye çalıştığı Kara'nın elini bir komşusu sağlık ekibi gelene kadar bırakmadı. İlk müdahalesi yapılıp ambulansa alınan Kara'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

"YANGIN ALARMI ÇALINCA DIŞARI ÇIKTIK"

Çocuğuyla birlikte binadan çıkan Emre Avşar "Yanan dairede duman vardı. Çok büyük bir yangın olmadı herhalde. Hanımefendi telaş yaptı, evde tekmiş. Biz de tedbir amaçlı dışarı çıktık. İtfaiye geldi hemen müdahale etti" diye konuştu.

Polis ve itfaiyenin yangının çıkış nedenine ilişkin çalışması sürüyor.

Diğer Haberler

  1. 'Rüşvet' davasında reddihakim talebi ikinci kez reddedildi
  2. Düzgün Baba Ziyaretgahı tahrip edildi, 1'i muhtar 4 şüpheli hakkında soruşturma
  3. Kuvözdeki bebeğe şiddet uygulayan hemşire: Hastalığı ile benim herhangi bir ilgim yok
  4. CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali davasında duruşma 10 Temmuz’a ertelendi
  5. Tarım işçilerini taşıyan minibüsün karıştığı kazada 9 kişi taburcu oldu
  6. Bakan Uraloğlu: Bayram trafiğini anlık olarak takip edeceğiz
  7. DHA haberini yapmıştı; dünyanın ilk hastanesi olarak değerlendirilen yapı bölgesi, sit alanı ilan edildi
  8. Trabzon merkezli 5 ilde siber dolandırıcılık operasyonu şüphelileri adliyede
  9. 2 çocuğunun annesini 146 makas darbesiyle öldüren sanıktan psikolojik tedavi isteği
  10. Yıldırım Derin Deniz Sondaj Gemisi, ilk görevi için Filyos Limanı'ndan ayrıldı

© Copyright 2026

DHA