Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturması; 17 şüpheli sağlık kontrolüne getirildi

İstanbul'da 'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında Beşiktaş'ta restoran ve eğlence mekanı olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde arama yapıldı. Ekipler 2 eğlence mekanında daha arama yaparken, 17 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından sağlık kontrolüne getirildi.

ABONE OL
Mehmet Kaan KURT/İSTANBUL, (DHA)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında Beşiktaş Cevdet Paşa Caddesi'nde bulunan bir eğlence mekanı için arama kararı çıkarıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, karar sonrası iş yerinde arama yaptı. Ekipler, arama çalışmalarının ardından iş yerinden ayrıldı.

NARKOTİK KÖPEKLERİYLE ARAMA

Diğer yandan Etiler Nisbetiye Caddesi'nde iki eğlence mekanında daha Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldı. Narkotik köpekleriyle yapılan aramalar uzun süre devam etti.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Diğer yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'da 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında, Samet Demirok, Özlem Parlu, Oğuz Sarıpınar, Elif Karaarslan, Ali Yaşar Koz, Cansel Ayanoğlu, Aleyna Bozok, Büşranur Çakır, Özgür Gökçe, Fikret Aydoğdu, Lena Ahsen Alkan, İrem Şişman, Mustafa Eyüp Çelik, Mustafa Aksakallı, Cem Mirap, Gizem Melisa Alagöz ve Deniz Metin Yüksel bulunuyor.

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNE GETİRİLDİ

Adli Tıp'ta saç, kan ve idrar örnekleri alınan şüpheliler, işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi

Diğer Haberler

  1. Büyükçekmece'de jaguarlı çifte cinayette 50 yıl hapis
  2. Zonguldak'taki tartışmalı İl Genel Meclisi seçim sonucunu Vali Hacıbektaşoğlu onayladı
  3. İçişleri Bakanlığı: İstanbul açıklarında 200 kilo skunk ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı
  4. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Mısır Temsilciler Meclisi Başkanı Badawy ile görüştü
  5. Bakan Gürlek'ten 'Gülistan Doku soruşturması' açıklaması: Ucu nereye giderse gitsin araştırılmaktadır
  6. AB'den coğrafi işaret alan Kayseri pastırmasında yüzde 75 üretim hedefi
  7. Kırgızistan'da 12 yıldır cezaevinde olan baba ve oğluna iade talebi
  8. Hakkari'de dağdan düşen çığ, Zap Suyu'nun önünü kesti
  9. Menenjit şüphesiyle tedaviye alınan 14 yaşındaki Çağla, entübe edildi
  10. Doku ailesinin avukatı: Gülistan’ın intihar ettiği algısı oluşturuldu

© Copyright 2026

DHA