Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Urla'da alevlere teslim olan 5 tekneden 2'si battı

İzmir'in Urla ilçesindeki limanda bir teknede çıkan yangın, 4 tekneye daha sıçradı. Yanan 5 tekneden 2'si batarken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-

Urla'nın Çeşmealtı bölgesinde limanda bulunan bir teknede, saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Tekneden yükselen siyah duman gökyüzünü kapladı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, kısa sürede yanındaki 4 tekneye daha sıçradı. Alevlere teslim olan teknelerden 2'si batarken, 3'ünde hasar oluştu. 5 ila 8 metre uzunluğundaki teknelerin çoğunun balıkçı teknesi olduğu öğrenildi. İhbarla bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.


Diğer yandan yangın sırasında tekne sahiplerinin, yanan teknelerinin limana bağlı halatlarını kestikleri ve tekneleri açığa yönlendirdikleri öğrenildi.

Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.




Diğer Haberler

  1. Pastanede alışveriş yapan kadının cep telefonunu çalan yankesici: Dayanamadım
  2. Silivri merkezli suç örgütüne operasyon: 46 gözaltı
  3. İki ayrı operasyonda 5 bin 96 sentetik hap ele geçirildi: 2 tutuklama
  4. Parkta rastgele bıçak sallayan kişi, 2 yaşındaki Samet’i boğazından yaraladı
  5. Malatya’da otomobil takla attı: 5 yaralı
  6. Kütahya’da bıçaklı kavga; 2 yaralı
  7. Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
  8. Muğla'da balık fabrikasında gaz zehirlenmesi: 15 kişi hastaneye kaldırıldı
  9. Tekirdağ'da bakkal dükkanında bıçaklı kavga kamerada; 1 ölü
  10. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem

© Copyright 2026

DHA