Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uşak'ta meşelik alan ve ormanda çıkan 2 yangın kontrol altına alındı

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde dün biri meşelik diğeri ise ormanda çıkan yangınlar, büyük ölçüde kontrol altına alındı.

ABONE OL
İnan YAMAN/UŞAK, (DHA)-

Ketenlik köyü yakınlarında dün saat 13.00 sıralarında biri meşelik alan, diğeri ise ormanda 2 ayrı yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Alevlere havadan 5 helikopter, karadan ise 31 arazöz, çok sayıda iş makinesi ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi.

5 EV, 4 AHIR ZARAR GÖRDÜ, KETENLİK KÖYÜ TAHLİYE EDİLDİ

Yangında ilçenin Gerdanlar Mahallesi'ndeki 2 ev ve 2 ahır, Tekeli Mahallesi'nde ise 3 ev ve 2 ahır zarar gördü. Ketenlik köyü ise tedbir amacıyla tahliye edildi. Havanın kararmasıyla birlikte hava unsurlarının çalışmasına ara verildi.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte helikopterler tekrar çalışmaya başladı. Alevlere 5 helikopter 36 arazöz, 20 su tankeri, 20 iş makinesi ve 599 personelle havadan ve karadan müdahale edildi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangınlar büyük oranda kontrol altına alındı.



Diğer Haberler

  1. 5 yıl önce denize açıldıktan sonra kayboldu, yakınları soruşturmanın yeniden başlatılmasını istedi
  2. Diyarbakır’da markete patlayıcı madde atan 2 şüpheli tutuklandı
  3. Ordu'da kamyonet karla kaplı yolda şarampole yuvarlandı: 6 yaralı
  4. Tartıştığı polis tarafından başından vurulan Berk, kaldırıldığı hastanede öldü
  5. Siirt’te kar yağışı nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı
  6. Sinop'ta işçi servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı
  7. Bariyerlere çarpan araçtan inen kazazedelere otomobil çarptı: 5 yaralı
  8. Polisin ilk yardım müdahalesi hayat kurtardı
  9. Feribottan atlayan kişi kurtarıldı
  10. Dayısının saldırısında yaralandı, 'Kapıyı açar açmaz ateş etti, mucize eseri hayatta kaldım' dedi

© Copyright 2025

DHA