Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Üsküdar Sahilinde kar altında deniz keyfi 

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar boşalırken, Üsküdar sahilinde, kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişilik bir grup denize girdi. 

ABONE OL
Ali Kerem BENGİ - İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL, (DHA)- 

Soğuk havada denize girmenin şifalı olduğunu söyleyen grup üyelerinden Ramazan Değer, "Her zamanki gibi yine yüzmeye geldik. Sarayburnu Fatihleri olarak her gün böyle denize giriyoruz. Soğukta denize girdiğimiz için, spor bir sağlıktır, deniz şifadır" dedi.  

Cengizhan Şahin ise "Bu karı bekledik denize girmek için. Soğuk suyun insana hissettirdiği duygular çok farklı. Kendini enerjik hissediyorsun, şifasına inanıyoruz. Her zaman sabah gelip böyle yüzüyoruz" dedi. 

Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, "Herkesin alması gereken bir şifa bu, deneyimlemek lazım. Düzenli ve her hafta denize girmek lazım. Bir risk var mı? Tabi var ama hayatta her zaman risk var. Sizce ben üşüyor gibi duruyor muyum? Hiç üşümüyorum" diye konuştu. 

 

Diğer Haberler

  1. Hatay'da toprağa gömülü silahlar ele geçirildi
  2. Kastamonu Cide'de 200 gram metamfetamin ele geçirildi
  3. Mersin'de 3 ilçede taşımalı eğitime 1 gün ara
  4. İçki fiyatlarını camlarına asan büfe işletmecisi hakkında tutanak
  5. Verici istasyonundaki arızaya giden ekibin üzerine çığ düştü
  6. Edirne'de taşıma sınırını aşan 2 kamyon sürücüsüne 159 bin lira ceza
  7. Kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada sürücü yaralandı
  8. MSB, İzmir açıklarında batan göçmen botundaki 2 kişinin kurtarıldığını duyurdu
  9. Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
  10. Hatay'da 2 milyon 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA