Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Üsküdar sahilindeki 2 büfeye yıkıldı

Üsküdar Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe yıkıldı. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı yıkım çalışmaları sırasında büfede çalışan bir kişi gözyaşlarını tutamadı.

ABONE OL
Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-Murat KORKMAZ- İSTANBUL (DHA)

Üsküdar Sahili Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfenin yıkımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve çevik kuvvet ekipleri sabah saatlerinde buraya geldi. Yıkım öncesinde büfenin önündeki sahil yolu güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı. Ardından büfede bulunan eşyalar, dışarı çıkarıldı. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belgenin ellerine ulaşmadığını iddia ederek tepki gösterdi. Tahliyenin işlemlerinin ardından yıkım çalışmalarının başladı. İş makinaları ile 2 büfe yıkıldı. Yıkım çalışmaları sırasında çevik kuvvet polisleri de sahil yolunda bekledi. Büfe çalışanı bir kişi ise yıkım sırasında ağladı. Yıkım çalışmaları havadan da görüntülendi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Işıkhan: Sosyal güvenlik sistemimizi daha güçlü hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz
  2. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Terörsüz Türkiye, Bölgedeki Bütün İllerimizi Adeta Yıldız Gibi Parlatacak
  3. Havacılık Bilim Merkezi olarak kullanılan uçakta yangın
  4. KKTC’deki gemi kazasında ölen 5 çocuk annesi toprağa verildi
  5. Bursa’da orman yangını
  6. Manisa'da orman yangını
  7. Fethiye Körfezi'nde dip çamuru temizliği için çalışma başlıyor
  8. Kırmızı bültenle aranan şüpheli, kaldığı otelde yakalandı
  9. Vali Gül, Silivri'deki arama çalışmalarını kayıp gemi personelinin yakınlarıyla birlikte inceledi
  10. Bakan Kurum: DOA ile 200 milyondan fazla ambalaj topladık

© Copyright 2026

DHA