Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Uyuşturucu' soruşturmasında gözaltına alınan Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'na adli kontrol kararı

Uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu Oktay Kaynarca, Emel Müftüoğlu, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş, Selen Çetinkaya gözaltına alındı. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen isimler Adli Tıp Kurumu'nda saç, kan ve idrar örneği verdi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Müftüoğlu ve Kaynarca hakkında 'yurtdışına çıkış yasağı' şeklinde adli kontrol kararı uygulandı.

ABONE OL
Ayşe GÜREL-Tuğçe ODABAŞI- Ataberk KURT- Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- 

Ünlülere yönelik ‘Uyuşturucu’ soruşturması kapsamında, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak’, ‘uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak’, ‘bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek’, ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak’ suçlarından, oyuncu Oktay Kaynarca, sanatçı Emel Müftüoğlu, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş ve Selen Çetinkaya gözaltına alındı. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen isimler Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada kan, saç ve idrar örneği veren isimler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

MÜFTÜOĞLU VE KAYNARCA'YA ADLİ KONTROL KARARI

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Emel Müftüoğlu ve Oktay Kaynarca hakkında çıkarıldıkları mahkemece 'yurtdışına çıkış yasağı' şeklinde adli kontrol kararı uygulandı. Öte yandan şüpheliler hakkında savcılıktan talep edilen ev hapsi istemi Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedildi.



Diğer Haberler

  1. Midesinden 44 kapsül uyuşturucu madde bonzai çıktı
  2. Yozgat’ta iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  3. Bodrum’da fırtına etkili oldu; yelkenli tekne karaya oturdu
  4. Manisa'da 177 kişiyi yüksek kar vaadiyle dolandırmaktan yargılanan kuyumcuya ev hapsi
  5. Şırnak kent merkezi ile 2 ilçesinde eğitime kar engeli
  6. Malatya'da yüksek kesimlerde karla mücadele
  7. Adliye önündeki cinayetin davasında savcıdan, sanık avukat hakkında kırmızı bülten talebi
  8. İş yerindeki yangında mahsur kalan yavru köpek kurtarıldı
  9. Banka aracında görevli 2 personeli etkisiz hale getirip 30 milyon lirayı gasbettiler; 6 gözaltı
  10. Yeşim'in ölümünde delil kararttığı iddia edilen 2 polis hakim karşısına çıktı

© Copyright 2026

DHA