Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan ünlüler serbest bırakıldı

Uyuşturucu soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız gözaltına alındı. Yusuf Güney, Cihan Şensözlü ve Melisa Döngel adreslerinde bulunamadı. Öte yandan Adli Tıp Kurumu'nda saç ve kan örnekleri alınan isimler, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

ABONE OL
Ayşe GÜREL- Baran AKKAYA- Yılmaz OKUR / İSTANBUL, (DHA) -

 

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Ayrıca, yurt dışında olduğu tespit edilen Şeyma Subaşı, Şevval Şahin ve Mert Vidinli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

ADLİ TIP'A GETİRİLDİLER

İstanbul il Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, medya fenomeni Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Adli Tıp Kurumu'nda saç ve kan örnekleri alınan oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız, işlemlerin ardından getirildikleri İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndan serbest bırakıldı.

 





Diğer Haberler

  1. Hakkari'de eğitime kar engeli
  2. Ankara'da ev yangını; otomobil ve traktör kullanılmaz hale geldi
  3. Sel suyuna kapılıp, mağaraya sığınan 4 çiftçi kurtarıldı
  4. Aksaray’da kayıp olarak aranan Alzheimer hastasının cansız bedeni bulundu
  5. Şehit ASELSAN teknisyeninin ailesine acı haber verildi
  6. Eskişehir’de zincirleme kaza: Eski bakanlar Koç ve Selçuk da yaralı
  7. MİT Başkanı Kalın, İstanbul'da HAMAS Siyasi Büro Üyeleri ile görüştü
  8. Bayram tatili dönüşünde Karabük geçişinde yoğunluk
  9. 500 bin lira değerinde altın ve para çalan şüpheli, gizlendiği dolapta yakalandı
  10. Nişanlı çift kazada can verdi

© Copyright 2026

DHA