Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Uyuşturucu' soruşturmasında gözaltına alınanlar Adli Tıp Kurumu'na getirildi

'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında düzenlenen yeni operasyonda gözaltına alınan aralarında eski futbolcu Ümit Karan'ın da bulunduğu şüpheliler Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Tahlil için kan ve saç örneği alınan şüphelilerin işlemleri tamamlandı.

ABONE OL
Ceyda BIYIKLIOĞLU-Emre KURT / İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosu tarafında yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünce operasyon yapıldı. Operasyonlarda 'Uyuşturucu ticareti' , 'Uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak' ve 'fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek' suçu kapsamında eski futbolcu Ümit Karan'ın da aralarında olduğu 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından saç ve kan örnekleri alınmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.




Diğer Haberler

  1. Düğünden dönen minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı; 21 yaralı
  2. Alanya'da maçta görevli jandarma ve özel güvenlikler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu
  3. Tekirdağ'da minibüs, TIR'a arkadan çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
  4. Küçükçekmece’de alacak kavgası: 1 yaralı
  5. Temizlemek için girdiği su kuyusunda rahatsızlanan kişi ile onu kurtarmak isteyen arkadaşı metan gazından zehirlenerek öldü
  6. Adıyaman’da zincirleme kaza; 3 yaralı
  7. Otomobil, hafif ticari araçla çarpıştı; 1 ölü, 7 yaralı
  8. Antalya’da rüşvet soruşturması; 2 emniyet müdürü ve 1 komiser gözaltına alındı
  9. Gülistan Doku soruşturması kapsamında 7 ilde operasyon: 11 gözaltı kararı
  10. Damperi açık TIR, EDS direğini devirdi

© Copyright 2026

DHA