Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uzman Çavuş ve 6 aylık hamile eşi, Kayseri'de toprağa verildi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Daylak (28) ile 6 aylık hamile eşi Elmas Daylak (20) hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)-

Kaza, dün akşam saatlerinde, Elbistan-Nurhak kara yolunun Özcanlı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Nurhak İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Daylak'ın kontrolünü yitirdiği 46 EU 033 plakalı otomobil şarampole devrildi. Ramazan Daylak yaşamını yitirdi, 6 aylık hamile eşi Elmas Daylak ise ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Elmas Daylak da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

MEMLEKETLERİNE UĞURLANDILAR

Ramazan Daylak için Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Daylak’ın ailesi, Kahramanmaraş Vali Vekili Davut Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ali Gemalmaz, 2’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mahmut Sert, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, askeri ve mülki erkan katıldı. Ramazan Daylak’ın öz geçmişinin okunduğu törende duaların edilmesinin ardından Ramazan Daylak ve eşi Elmas Daylak’ın cenazeleri, memleketleri Kayseri’ye gönderildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Daylak (28) ile 6 aylık hamile eşi Elmas Daylak'ın (20) cenazeleri, Kayseri'ye getirildi. Uzman Çavuş Daylak'ın, memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki cenazesine Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar, Belediye Başkanı Deniz Yağan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay İsmet Demirgürelli ile Daylak'ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Ramazan Daylak, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Elmas Daylak ise Talas ilçesi Mengücek Mahallesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.







Diğer Haberler

  1. Çanakkale'de 16 kaçak göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
  2. Nebahat Yükçü'nün katili eski eşe, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
  3. İstanbul'da narkotik operasyonu: 240 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
  4. Üniversiteli Beliz, enkazdan annesi ve ağabeyini çıkarıp, parkasını üzerine örten emekli Albay ile buluştu: Beni çok güvende hissettirdiniz
  5. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  6. Eski belediye başkanı oğlu tarafından baltayla öldürüldü
  7. Çanakkale'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi
  8. Sarıyer’de karaya oturan gemiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor
  9. Eşini tabancayla öldüren kadına 24 yıl hapis
  10. Prof. Dr. Tüysüz: Bütün bilimsel çalışmalar Marmara’da 7 üzeri deprem beklentisini doğruluyor

© Copyright 2026

DHA